|
ŻELATYNA
W gastronomii stosowana jest do przyrządzania różnych potraw mięsnych i rybnych podawanych w galarecie. W produkcji domowych wędlin stosuje się do produkcji salcesonów, zimnych nóżek oraz różnych wędlin na bazie galaretki wieprzowej.
Opakowanie zawiera 100g żelatyny, która pakowana jest do woreczków strunowych.
Oszczędzasz pieniądze, ponieważ nie płacisz za kolorowe opakowania, które znacznie podwyższają cenę produktu.
Termin ważności: kwiecień 2016 r.
W OFERCIE POSIADAMY WIELE PRODUKTÓW NIEZBĘDNYCH DO DOMOWEGO WYROBU WĘDLIN !
- jelita naturalne wieprzowe o różnych kalibrach i długościach pęczków
- osłonki białkowe, poliamidowe, termokurczliwe, folie celulozowe
- przyprawy naturalne i mieszanki
- przyprawy smakowe do wędlin
- noże masarskie i stalki
- siatki i sznurek wędliniarski
- sitka, nożyki i części zamienne do maszynek
- nadziewarki do kiełbas, nastrzykiwarki i termometry
- środki peklujące i dodatki
- kasze i wiele innych
PRZED ZAKUPEM ZAPRASZAMY DO PRZECZYTANIA
STRONY O NAS i REGULAMINU
|