Śruta sojowa 46%
Śruta sojowa stanowi podstawowy element służący do produkcji pasz. Cechuje się dużą przyswajalnością białka i bardzo dobrym składem aminokwasowym, dzięki czemu stanowi najcenniejsze źródło białka roślinnego w żywieniu zwierząt. Jest z powodzeniem stosowana przez hodowców na całym świecie.
KKORZYŚCI ZE STOSOWANIA ŚRUTY SOJOWEJ:
Śruta sojowa stanowi najcenniejsze źródło białka roślinnego. Dzięki swojej przyswajalności bardzo korzystnie wpływa na rozwój i zdrowotność stada. Ponadto, stosujący produkt hodowcy są świadkami dynamicznego przyrostu masy zwierząt, już po kilku tygodniach stosowania. Produkt zawiera wiele cennych witamin i substancji wspomagających ich przyswajanie, dzięki czemu poprawie ulega również zdrowość stada. Stosowanie śruty sojowej niesie za sobą również oszczędności – pasza cechuje się wysoką strawnością.
Parametry:
Białko ogólne |
46% |
Strawność |
80% |
Tłuszcz |
1,60% |
Włókno surowe |
max 3,50% |
Dawkowanie:10-20%
CENA DOTYCZY 1 TONY (worki pakowane po 25 kg.)
Przesyłek paletowych nie wysyłamy za pobraniem!
PRZY ZAMÓWIENIACH WIĘKSZEJ ILOŚCI LUB POŁĄCZENIA ZAMÓWIENIA Z INNYMI PRODUKTAMI PROSIMY O KONTAKT TELEFONICZNY BĄDŹ MAILOWY W CELU USTALENIA KOSZTÓW WYSYŁKI. ZAPRASZAMY!
![](http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/912/V4CR1J.jpg)