|
[zasłonięte]@gmail.com |
|
668-[zasłonięte]-949 |
|
|
|
Telefon czynny jest od poniedziałku do piątku od 12.00 do 19.00.
|
Prosimy zapoznać się ze stroną "O mnie".
Książki wysyłamy od 24 do 72h roboczych od zaksięgowania wpłaty.
W przypadku zakupu więcej niż jednej sztuki prosimy o kontakt w celu ustalenia kosztów wysyłki.
Przesyłki nierejestrowane priorytetowe i ekonomiczne są wysyłane na odpowiedzialność kupującego ponieważ nie ma możliwości ich reklamacji na poczcie.
Nie ponosimy odpowiedzialności za opóźnienia wynikłe z pracy Poczty Polskiej i firmy kurierskiej.
Zastrzegamy sobie prawo wyboru firmy kurierskiej.
Na życzenie wystawiamy Faktury Vat.
* Płatność przez PAY-u
* Przelew bankowy
Numery kont:
40 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 739300
lub
34 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]4450090 [zasłonięte] 940528
* Płatność przy odbiorze (przesyłka pobraniowa)
Zamówienia realizujemy za pośrednictwem Poczty Polskiej oraz firmy kurierskiej "Siódemka" oraz "Opek".
Nie prowadzimy odbiorów osobistych.
ŚRÓDZIEMNOMORSKIE LATO - Shalleck
Trasa rejsu wiodła wzdłuż Lazurowego Wybrzeża i Włoskiej Riwiery. Monte Carlo, Saint-Tropez, Portofino, Capri… Luksusowy jacht Serenity po drodze zawijał do niezliczonych portów, tętniących życiem nadmorskich miasteczek i malowniczych kurortów. Dla młodego kucharza z San Francisco ta wspaniała śródziemnomorska przygoda była jednak nie lada wyzwaniem. Zatrudniony przez włoskiego milionera i jego nadzwyczaj wymagającą żonę przez pięć miesięcy miał gotować dla nich i zaproszonych gości, a żadne z dań nie mogło się powtarzać.
"Fascynująca, o szybkim tempie i świetnie napisana... W śródziemnomorskich portach David niestrudzenie poszukiwał najlepszych regionalnych produktów i składników. Bez reszty – on, kucharz z Ameryki – zadurzył się i zanurzył w śródziemnomorskiej – francuskiej i włoskiej tradycji kulinarnej. I tak narodził się wielki kulinarny talent. Brawo!"
JACQUES PÉPIN, SŁYNNY SZEF KUCHNI, AUTOR WIELU KSIĄŻEK I PROGRAMÓW KULINARNYCH, WIELOLETNI WSPÓŁPRACOWNIK JULII CHILD
"Książka nafaszerowana marzeniami. Jest to prawdziwa podróż naszych marzeń – w towarzystwie kucharza, który uwija się pomiędzy stoiskami nadmorskich targów, by przygotować ucztę godną bogów. Czytelnika uwodzą zarówno smakowite posiłki, jak i porty, do których jacht zawija. Dla bohatera i autora książki rejs luksusowym jachtem jest także doświadczeniem edukacyjnym – ciężko zdobyte uznanie w oczach pracodawców i śmiałe wyzwania, jakie przed nim stawiają, zmieniają go w osobę, która dobrze wie, kim chce być i czego oczekuje od życia. Ta książka to świetny towarzysz wakacji w jakimś rajskim zakątku".
FRANCES MAYES
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Format: 12.5x20.0cm
Ilość stron: 424
Wydanie: 1
Rok wydania: 2012