WITAM,
PRZEDMIOTEM TEJ AUKCJI SĄ
ŚLIMAKI W SOSIE WŁASNYM
ESCARGOT
OPIS:
- Polish Snail Holding
- SKŁADNIKI: ŚLIMAKI (HELIX ASPERSA-POCHODZENIE POLSKA)
WODA, SÓL.
- ILOŚĆ TUSZKI ŚLIMAKA: 24 szt
- MASA NETTO: 160g
- ZERO KONSERWANTÓW, POLEPSZACZY SMAKU ORAZ BARWNIKÓW
- POLSKIE ŚLIMAKI HODOWANE W ŚCIŚLE KONTROLOWANYCH I EKOLOGICZNYCH WARUNKACH
- ZASMAKUJ W PRODUKCJE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI !!
- POLECANE PRZEZ NAJLEPSZYCH SZEFÓW KUCHNI !
STRONA PRODUCENTA:
http://www.polishsnailholding.com/
PROPOZYCJA PODANIA - PRZEPIS 1
Ślimaki odsączyć; posiekać cebulę, czosnek i pietruszkę.
Do stopionego na patelni masła dodać warzywa, przyprawy oraz ślimaki.
Dusić 20 minut. Spożywać na ciepło.
PROPOZYCJA PODANIA - PRZEPIS 2 (POLECA MISTRZ KUCHNI - ROBERT SOWA)
Składniki dla 4 osób: - 200 g ślimaków w marynacie z wody, soli, pieprzu,liścia laurowego i marchewki - 2 puszki "Escargot- ślimak w sosie własnym" - 150 g masła, - 50 g sparzonego szpinaku, - 50 ml białego wina - 1/2 pęczka natki pietruszki, - 2 szalotki, - sól , czarny pieprz, - 3 ząbki czosnku, - 200 g sera rokfor - miąższ z 4 pomidorów bez skóry.
- DATA WAŻNOŚCI: 03.2015
- WYSTAWIAM DOWÓD ZAKUPU - RACHUNEK
POLECAM
ZAPRASZAM NA INNE MOJE AUKCJE
kontakt: [zasłonięte]@gmail.com
tel: 500 [zasłonięte] 629
© PanelReklamowy