Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

[WO] Rzodkiew, Takuan, Daikon, Oshinko 350g

16-08-2014, 11:15
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 5.49 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 5.49 zł     
Użytkownik dalnet_2004
numer aukcji: 4431484346
Miejscowość Gdynia
Kupiono sztuk: 32    Licytowało: 24    Wyświetleń: 102   
Koniec: 16-08-2014 10:26:56
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
 
 
 



Oferujemy płatność za pośrednictwem systemu PayU oraz przelew na konto mBank.

Nr rachunku bankowego:
02 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 441203

Zakupione towary wysyłamy za pośrednictwem Poczty Polskiej,  kuriera oraz paczkomatów.

Szczegółowe ceny przesyłek zawarte są w zakładce "Dostawa i Płatność" nad opisem aukcji oraz na stronie o mnie.

Polecamy szczególnie dostawę przesyłką kurierską w cenie tylko 14,99zł (przelew) lub 21zł przy przesyłce pobraniowej.

Wszystkie zakupione produkty wysyłamy w jednej paczce.

Szanujemy przyrodę, paczki pakujemy tylko w kartony przeznaczone do recyklingu.


Opakowania są odpowiednich rozmiarów i twoje produkty są dobrze zabezpieczone.

 

Odbiór osobisty:

Szczegóły na stronie o mnie.

 

 

 

 

 

 

Zobacz przedmioty w kategoriach: Produkty Sushi  |  Sosy i dressingi  |  Przyprawy i zioła  |  Przybory kuchenne

Rzodkiew marynowana, DAIKON, TOKYO, OSHINKO, TAKUAN

Waga 350g

 

 

Opis:

    Termin przydatności do spożycia - 05.05.2015
    Opakowanie - oryginalne
    Rzodkiew jest chrupiąca i smaczna!

   
Rzodkiew japońska, inaczej daikon (z japońskiego - duży korzeń), jest w krajach Dalekiego Wschodu tak popularna, jak u nas kapusta głowiasta. Spożywa się ją na różne sposoby - świeżą, gotowaną, marynowaną, kiszoną lub suszoną.
Porcja rzodkwi daikon zawiera tylko 18 kilokalorii i dostarcza 34 procent dziennego zapotrzebowania na witaminę C. Daikon zawiera aktywny enzym, który pomaga przy trawieniu, szczególnie ciężkostrawnych potraw.