Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

[WO] Ocet ryżowy CHINKIANG (czarny) 550ml - GDYNIA

04-07-2012, 8:00
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 8.50 zł      Najwyzsza cena licytacji: 8.50 zł     
Użytkownik dalnet_2004
numer aukcji: 2440299779
Miejscowość Gdynia
Kupiono sztuk: 2    Zostało sztuk: 48    Licytowało: 2    Wyświetleń: 19   
Koniec: 06-07-2012 16:52:26
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha




Oferujemy płatność za pośrednictwem systemu PayU oraz przelew na konto mBank.

Nr rachunku bankowego:
02 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 441203
Zakupione towary wysyłamy za pośrednictwem Poczty Polskiej oraz kuriera.

Szczegółowe ceny przesyłek zawarte są w zakładce "Dostawa i Płatność" nad opisem aukcji.

Polecamy szczególnie dostawę przesyłką kurierską w cenie tylko 15zł (przelew) lub 25zł przy przesyłce pobraniowej.

Polecamy zapoznać się również ze szczegóowym cennikiem dostawy znajdującym się na stronie o mnie.

Kwota przesyłki jest zależna od wagi całego zamówienia!

Wszystkie zakupione produkty wysyłamy w jednej paczce.

Szanujemy przyrodę, paczki pakujemy tylko w kartony przeznaczone do recyklingu.

Opakowania są odpowiednich rozmiarów i twoje produkty są dobrze zabezpieczone.
Zobacz przedmioty w kategoriach: Produkty Sushi | Sosy i dressingi | Przyprawy i zioła | Przybory kuchenne

Czarny ocet ryżowy CHINKIANG

Pojemność 550ml

czarny ocet ryżowy


Opis:

    Termin przydatności do spożycia - 11.2012r
    Opakowanie - oryginalne

Popularny zwłaszcza w Chinach. Produkowany z kleistego ryżu.
Posiada bardzo ciemną barwę, wyrazisty smak i aromat. W Chinach Północnych skrapia się
nim prawie każdą potrawę.

ZASTOSOWANIE:
Dodaje się go do orientalnych zup, owoców morza, marynat do mięsa, dipów, sosów oraz
warzyw przygotowywanych na parze. Nadaje się do przyprawiania dań z makaronu.
Co ważne, w przeciwieństwie do octu białego nie używa się go do nadawania potrawom
kwaśnego smaku.