Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

[WO] Ocet ryżowy CHINKIANG (czarny) 550ml

20-08-2014, 10:26
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 8.50 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 8.50 zł     
Użytkownik dalnet_2004
numer aukcji: 4442592754
Miejscowość Gdynia
Kupiono sztuk: 2    Licytowało: 2    Wyświetleń: 26   
Koniec: 20-08-2014 10:04:12
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha




Oferujemy płatność za pośrednictwem systemu PayU oraz przelew na konto mBank.

Nr rachunku bankowego:
02 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 441203

Zakupione towary wysyłamy za pośrednictwem Poczty Polskiej,  kuriera oraz paczkomatów.

Szczegółowe ceny przesyłek zawarte są w zakładce "Dostawa i Płatność" nad opisem aukcji oraz na stronie o mnie.

Polecamy szczególnie dostawę przesyłką kurierską w cenie tylko 14,99zł (przelew) lub 21zł przy przesyłce pobraniowej.

Wszystkie zakupione produkty wysyłamy w jednej paczce.

Szanujemy przyrodę, paczki pakujemy tylko w kartony przeznaczone do recyklingu.


Opakowania są odpowiednich rozmiarów i twoje produkty są dobrze zabezpieczone.

 

Odbiór osobisty:

Szczegóły na stronie o mnie.

Zobacz przedmioty w kategoriach: Produkty Sushi | Sosy i dressingi | Przyprawy i zioła | Przybory kuchenne

Czarny ocet ryżowy CHINKIANG

Pojemność 550ml

Opis:
Ocet ten nie nadaje się do sushi!!!
Termin przydatności do spożycia - 25.01.2015r
Opakowanie - oryginalne

Popularny zwłaszcza w Chinach. Produkowany z kleistego ryżu.
Posiada bardzo ciemną barwę, wyrazisty smak i aromat. W Chinach Północnych skrapia się
nim prawie każdą potrawę.

ZASTOSOWANIE:
Dodaje się go do orientalnych zup, owoców morza, marynat do mięsa, dipów, sosów oraz
warzyw przygotowywanych na parze. Nadaje się do przyprawiania dań z makaronu.
Co ważne, w przeciwieństwie do octu białego nie używa się go do nadawania potrawom
kwaśnego smaku.