Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

[WO] Ocet ryżowy CHINKIANG (czarny) 550ml

22-02-2014, 13:12
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 8.50 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 8.50 zł     
Użytkownik dalnet_2004
numer aukcji: 3958070974
Miejscowość Gdynia
Kupiono sztuk: 4    Licytowało: 4    Wyświetleń: 21   
Koniec: 22-02-2014 13:08:01
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha




Oferujemy płatność za pośrednictwem systemu PayU oraz przelew na konto mBank.

Nr rachunku bankowego:
02 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 441203
Zakupione towary wysyłamy za pośrednictwem Poczty Polskiej oraz kuriera.

Szczegółowe ceny przesyłek zawarte są w zakładce "Dostawa i Płatność" nad opisem aukcji.

Polecamy szczególnie dostawę przesyłką kurierską w cenie tylko 14,99zł (przelew) lub 21zł przy przesyłce pobraniowej.

Polecamy zapoznać się również ze szczegółowym cennikiem dostawy znajdującym się na stronie o mnie.

Kwota przesyłki Pocztą Polską jest zależna od wagi całego zamówienia!

Wszystkie zakupione produkty wysyłamy w jednej paczce.

Szanujemy przyrodę, paczki pakujemy tylko w kartony przeznaczone do recyklingu.

Opakowania są odpowiednich rozmiarów i twoje produkty są dobrze zabezpieczone.
Zobacz przedmioty w kategoriach: Produkty Sushi | Sosy i dressingi | Przyprawy i zioła | Przybory kuchenne

Czarny ocet ryżowy CHINKIANG

Pojemność 550ml

Opis:
Ocet ten nie nadaje się do sushi!!!
Termin przydatności do spożycia - 25.09.2014r
Opakowanie - oryginalne

Popularny zwłaszcza w Chinach. Produkowany z kleistego ryżu.
Posiada bardzo ciemną barwę, wyrazisty smak i aromat. W Chinach Północnych skrapia się
nim prawie każdą potrawę.

ZASTOSOWANIE:
Dodaje się go do orientalnych zup, owoców morza, marynat do mięsa, dipów, sosów oraz
warzyw przygotowywanych na parze. Nadaje się do przyprawiania dań z makaronu.
Co ważne, w przeciwieństwie do octu białego nie używa się go do nadawania potrawom
kwaśnego smaku.