Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

[WO] KANPYO, kampio, kanpio, tykwa marynowana 1kg

19-02-2014, 12:00
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 25.90 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 25.90 zł     
Użytkownik dalnet_2004
numer aukcji: 3948924866
Miejscowość Gdynia
Kupiono sztuk: 25    Licytowało: 22    Wyświetleń: 105   
Koniec: 19-02-2014 11:48:04
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha




Oferujemy płatność za pośrednictwem systemu PayU oraz przelew na konto mBank.

Nr rachunku bankowego:
02 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 441203
Zakupione towary wysyłamy za pośrednictwem Poczty Polskiej oraz kuriera.

Szczegółowe ceny przesyłek zawarte są w zakładce "Dostawa i Płatność" nad opisem aukcji.

Polecamy szczególnie dostawę przesyłką kurierską w cenie tylko 14,99zł (przelew) lub 21zł przy przesyłce pobraniowej.

Polecamy zapoznać się również ze szczegółowym cennikiem dostawy znajdującym się na stronie o mnie.

Kwota przesyłki Pocztą Polską jest zależna od wagi całego zamówienia!

Wszystkie zakupione produkty wysyłamy w jednej paczce.

Szanujemy przyrodę, paczki pakujemy tylko w kartony przeznaczone do recyklingu.

Opakowania są odpowiednich rozmiarów i twoje produkty są dobrze zabezpieczone.
Zobacz przedmioty w kategoriach: Produkty Sushi | Sosy i dressingi | Przyprawy i zioła | Przybory kuchenne

KANPYO marynowane

Opakowanie 1kg

Opis:

Termin przydatności do spożycia - 03.10.2014r
Opakowanie - oryginalne
Inne nazwy - tykwa (dynia)


Kanpyo - marynowane na słodko paski tykwy. Stosowane w kuchni japońskiej między innymi jako dodatek do sushi. Jest nieocenionym źródłem błonnika.

 

Przechowywanie:

Jeżeli nie zużyjemy całego opakowania po otwarciu w krótkim czasie, najlepiej zamrozić tykwę.

W tym celu należy podzielić tykwę na odpowiadające nam porcja, popakować w woreczki foliowe (z jak najmniejszą ilością powietrza) i zamrozić. Teraz tylko pozostaje odpowiednio wcześnie przed robieniem sushi wyciągnąć taką tykwę z zamrażarki i gotowe :) Tykwa po rozmrożeniu praktycznie smakuje tak samo jak przed jej zamrożeniem.