Opis:
- Termin przydatności do spożycia - 17.07.2013r
- Opakowanie - oryginalne
- Kraj pochodzenia: Vietnam
Grzyby Mun to podstawowy produkt wegetariańskiej kuchni chińskiej oraz niezastąpiony składnik popularnych sajgonek. Mają łagodny, grzybowy smak i przyjemną chrupką konsystencję. Moczy się je w wodzie ok. 20 minut, gdzie grzyb powiększa się co najmniej pięć razy. Dodaje się do potraw w czasie gotowania lub smażenia. Idealny dodatek do sosów, zup, sałatek oraz dań bezmięsnych. Grzyby Mun dobrze smakują również z ostrymi przyprawami. Polecamy dodawać je do potraw typu curry i do ostrych potraw z chili, czosnkiem i sosami sojowymi.
Oprócz orientalnych zastosowań, można z powodzeniem stosować je w polskiej kuchni: bigos, różnego rodzaju sosy itp. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia :)
Wysyłka:
- Kurier - 15 zł bez względu na ilość i wagę zakupionych przedmiotów.
- Poczta - uzależniona od wagi zakupionych przedmiotów.
- Wszystkie zakupione produkty wysyłamy w jednej paczce.
- Szanujemy przyrodę, paczki pakujemy tylko w kartony przeznaczone do recyklingu.
- Opakowania są odpowiednich rozmiarów i twoje produkty są dobrze zabezpieczone.