Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

[WO] Grzyby suszone MUN 100g

17-05-2014, 22:20
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 7 zł     
Użytkownik dalnet_2004
numer aukcji: 4251327007
Miejscowość Gdynia
Zostało sztuk: 24    Wyświetleń: 1   
Koniec: 16-06-2014 22:09:57
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha




Oferujemy płatność za pośrednictwem systemu PayU oraz przelew na konto mBank.

Nr rachunku bankowego:
02 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 441203

Zakupione towary wysyłamy za pośrednictwem Poczty Polskiej oraz kuriera.

Szczegółowe ceny przesyłek zawarte są w zakładce "Dostawa i Płatność" nad opisem aukcji.


Polecamy szczególnie dostawę przesyłką kurierską w cenie tylko 14,99zł (przelew) lub 21zł przy przesyłce pobraniowej.

Polecamy zapoznać się również ze szczegółowym cennikiem dostawy znajdującym się na stronie o mnie.

Kwota przesyłki Pocztą Polską jest zależna od wagi całego zamówienia!

Wszystkie zakupione produkty wysyłamy w jednej paczce.

Szanujemy przyrodę, paczki pakujemy tylko w kartony przeznaczone do recyklingu.

Opakowania są odpowiednich rozmiarów i twoje produkty są dobrze zabezpieczone.

 

Zobacz przedmioty w kategoriach: Produkty Sushi | Sosy i dressingi | Przyprawy i zioła | Przybory kuchenne

Grzyby suszone MUN

Opakowanie 100g

Opis:

Termin przydatności do spożycia - 10.03.2016r
Opakowanie - produkt rozważany
Kraj pochodzenia: Chiny



Grzyby Mun to podstawowy produkt wegetariańskiej kuchni chińskiej oraz niezastąpiony składnik popularnych sajgonek. Mają łagodny, grzybowy smak i przyjemną chrupką konsystencję. Moczy się je w wodzie ok. 20 minut do 2godzin (w zależności od ich zastosowania), gdzie grzyb powiększa się co najmniej pięć razy. Dodaje się do potraw w czasie gotowania lub smażenia. Idealny dodatek do sosów, zup, sałatek oraz dań bezmięsnych. Grzyby Mun dobrze smakują również z ostrymi przyprawami. Polecamy dodawać je do potraw typu curry i do ostrych potraw z chili, czosnkiem i sosami sojowymi.


Oprócz orientalnych zastosowań, można z powodzeniem stosować je w polskiej kuchni: bigos, różnego rodzaju sosy itp. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia :)