Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

[PCH] Mąka Do Papieru Ryżowego 400g + GRATIS

05-09-2014, 9:19
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 8.50 zł     
Użytkownik ProOrient
numer aukcji: 4537469824
Miejscowość Strzelce Opolskie
Wyświetleń: 11   
Koniec: 05-09-2014 09:09:51
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

KONTAKT

Adres Firmy:
ul. Parkowa 2B/1
47-100 Strzelce Opolskie Gadu-Gadu:
28[zasłonięte]131
Telefon:
881 [zasłonięte] 305
792 [zasłonięte] 743
E-mail:
[zasłonięte]@przepisychinskie.pl Pamiętaj!
Jesteśmy tutaj żeby rozwiać wszystkie Państwa wątpliwości.
Z chęcią udzielimy niezbędnych informacji
każdemu
kto do nas napisze !

PŁATNOŚĆ

Korzystając z opcji Płacę z Allegro masz pewność, że przelana kwota za zakupy trafi do nas natychmiastowo, a Twoja przesyłka zostanie zrealizowana jeszcze tego samego dnia !
W przypadku przelewu bankowego, kwotę należy wpłacić na rachunek bankowy:

ING Bank Śląski:
63 1050 [zasłonięte] 148700
0091 [zasłonięte] 322971

Nie zapomnij wpisać w tytule przelewu swojego nicku!

WYSYŁKA

Przesyłki wysyłane są za pośrednictwem
Poczty Polskiej oraz Kuriera.

Cena zależna jest od wagi
zakupionych produktów.
Kupując u nas kilka
produktów za wysyłkę płacisz
tylko RAZ !

Po zalicytowaniu
kilku produktów
należy zsumować wagi
wszystkich produktów
dodać 500g opakowania
i odczytać cenę przesyłki
podaną w tabelach obok.

Witamy serdecznie na aukcjach sklepu

Mąka do Papieru Ryżowego 400g
! REWELACJA !



Mąka do Papieru Ryżowego 400g
Opis:
Mąka do Naleśników Banh Cuon.
Skład: mąka ryżowa, mąka z tapioki.
Produkcja: Wietnam

Przygotowanie Sajgonek Według Producenta:
Farsz: Mięso wieprzowe kroimy w drobną kostkę. Siekamy czerwoną cebulę, grzyby mun, korzeń manioku. Następnie smażymy na rozgrzanym oleju składniki w kolejności – najpierw wieprzowina, następnie czerwona cebula, grzyby mun i maniok. Doprawiamy solą, cukrem oraz glutaminianem sodu.
Placek: Opakowanie mąki do papieru ryżowego (400g) rozpuszczamy w 750ml wody. Dodajemy pół łyżeczki soli i dokładnie mieszamy, aż otrzymamy jednolitą konsystencję.
Przygotowanie: Na garnku z gotującą się wodą układamy warstwę tkaniny (do tego celu można użyć ręczników kuchennych materiałowych). Rozprowadzamy chochelką ciasto po całej powierzchni tkaniny i gotujemy pod przykrywką około 2 minuty. Po tym czasie gdy placek się zetnie, oddzielamy go od tkaniny przy użyciu pałeczki bambusowej delikatnie wsuwając pałeczkę pomiędzy papier ryżowy a tkaninę i przesuwając na całej jego powierzchni (tak aby papier odkleił się od tkaniny). Usuwamy resztki mąki z powierzchni tkaniny, po czym gotowy placek umieszczamy na talerzu z niewielką ilością oleju. Nakładamy farsz i zwijamy tak jakbyśmy rolowali sajgonki (lub gołąbki). Czynność tą powtarzamy do wyczerpania składników. Gotowe sajgonki posypujemy uprażoną cebulą oraz podajemy ze świeżymi kiełkami, sosem rybnym z kawałkami chili (jako dip do namaczania).


Waga do wysyłki: 500g

Data ważności: 07.12.2014



Zapraszamy na inne nasze aukcje!


Do wagi zakupionych produktów należy dodać 500g opakowania !
Tabela opłat za wysyłkę Pocztą Polską


Waga Przesyłki Przesyłka Priorytetowa Przesyłka Priorytetowa
(za pobraniem)
do 1kg 10,00 zł 13,00 zł
1kg - 5kg 12,00 zł 16,00 zł

Tabela opłat za wysyłkę Kurierem


Waga Przesyłki Przesyłka
Kurierska
Przesyłka
Kurierska
(za pobraniem)
Do 30 kg 14,00 zł 18,00 zł



NEWSLETTER

Jeśli chcesz otrzymywać od nas informacje o nowościach, promocjach i
kuponach rabatowych
zachęcamy do zapisania się do bazy naszych stałych klientów, klikając w obrazek poniżej.

Państwa adres e-mail nie będzie nikomu udostępniany.

GRATISY