Mniej ostra pasta curry, której głównym składnikiem jest trawa cytrynowa, dobry wybór dla osób, które chcą spróbować tajskich smaków a niezbyt dobrze znoszą nadmierną ostrość. Mozna ją używać jako mniej ostry zamiennik pasty zielonej i czerwonej a także w przepisach dedykowanych. Pastę tą używa się do przygotowania tajskich dań curry, najczęściej w połączeniu z mlekiem kokosowym, sosem rybnym i brązowym cukrem lub cukrem palmowym. Skład: trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, galangal, chili czerwone, ziarno kolendry, skórka limonki, kmin, cynamon, macis, kurkuma, kardamon. Produkcja: Tajlandia.
WAGA PRZEDMIOTU: 470g
UWAGA! Po zakupie koniecznie wybierz formę dostawy i płatności! Następnie dokonaj płatności (chyba, że wybrałeś "Płatność przy odbiorze"). Pozwoli nam to szybko i sprawnie przygotować i wysłać do ciebie twoje zakupy.
ANULOWANIE ZAMÓWIENIA Jeżeli w ciągu 7 dni od zamówienia nie wybierzesz formy dostawy i płatności oraz w ciągu 14 dni od zamówienia nie dokonasz płatności umożliwiającej nam zrealizowanie wysyłki, twoje zamówienie zostanie anulowane i zgłoszone do Allegro w celu zwrotu prowizji od sprzedaży.
|