Koreański sos barbecue z dodatkiem koreańskiej pasty chili gochujang, przeznaczony do marynowania i polewania mięsa podczas grillowania, pieczenia i smażenia. Doskonała, wielozadaniowa marynata do mięs. Skład: syrop fruktozowy, woda, sos sojowy (woda, pszenica, soja, sól), pasta miso (woda, soja, ryż, sól, drożdże), pasta chili gochujang (mąka pszenna, chili w proszku, ryż kleisty, syrop kukurydziany, sól, glutaminian sodu, cukier), ocet, olej sezamowy, sól, skrobia modyfikowana, imbir w proszku, czosnek proszku, czosnek, chili, cebula, sezam, pieprz, aromat naturalny). Po otwarciu przechowywać w lodówce. Produkcja: USA.
Sposób użycia: 1. Żeberka wieprzowe: marynować w sosie 30-60min, polewać sosem od czasu do czasu podczas grillowania lub pieczenia. 2. Wołowina: pociętą w plasterki polędwicę marynować w sosie 30min, twardsze rodzaje wołowiny marynować 1-2 godziny. Usmażyć lub grillować. 3. Kurczak: marynować pociętego w kawałki kurczaka 30-60min, polewać sosem od czasu do czasu podczas grillowania lub pieczenia. Można także usmażyć metodą stir-fry. 4. Ryba: stek lub filet rybny marynować przez 30 min, usmażyć lub grillować.
WAGA PRZEDMIOTU: 660g UWAGA! Po zakupie koniecznie wybierz formę dostawy i płatności! Następnie dokonaj płatności (chyba, że wybrałeś "Płatność przy odbiorze"). Pozwoli nam to szybko i sprawnie przygotować i wysłać do ciebie twoje zakupy.
ANULOWANIE ZAMÓWIENIA Jeżeli w ciągu 7 dni od zamówienia nie wybierzesz formy dostawy i płatności oraz w ciągu 14 dni od zamówienia nie dokonasz płatności umożliwiającej nam zrealizowanie wysyłki, twoje zamówienie zostanie anulowane i zgłoszone do Allegro w celu zwrotu prowizji od sprzedaży.
|