Sos do kaczki po pekińsku renomowanego producenta z Hongkongu firmy LEE KUM KEE. Pikantno-słodki sos przygotowany z selekcjonowanych przypraw i fermentowanej soi. Doskonały do marynowania, pieczenia i smażenia stir-fry kaczki jak i innych mięs, używany także jako dip do kaczki z chlupiącą skórką i kaczki po pekińsku. Skład: cukier, woda, fermentowana pasta sojowa (woda, sól, soja, pszenica), woda, brązowy cukier, pasta pomidorowa, solone śliwki, pasta sezamowa, olej sojowy, barwnik (karmel E150c), skrobia kukurydziana modyfikowana, stabilizator (guma ksantanowa), wzmacniacze smaku (E631, E627). Produkcja: Chiny.
WAGA PRZEDMIOTU: 610g
UWAGA! Po zakupie koniecznie wybierz formę dostawy i płatności! Następnie dokonaj płatności (chyba, że wybrałeś "Płatność przy odbiorze"). Pozwoli nam to szybko i sprawnie przygotować i wysłać do ciebie twoje zakupy.
ANULOWANIE ZAMÓWIENIA Jeżeli w ciągu 7 dni od zamówienia nie wybierzesz formy dostawy i płatności oraz w ciągu 14 dni od zamówienia nie dokonasz płatności umożliwiającej nam zrealizowanie wysyłki, twoje zamówienie zostanie anulowane i zgłoszone do Allegro w celu zwrotu prowizji od sprzedaży.
|