Sos do żeberek renomowanego producenta z Hongkongu firmy LEE KUM KEE. Doskonały do marynowania, pieczenia, grillowania i smażenia stir-fry żeberek. Skład: cukier, woda, pasta pomidorowa, sól, fermentowana pasta sojowa (woda, sól, soja, pszenica), pasta sezamowa, czosnek, skrobia kukurydziana modyfikowana, przyprawy, olej sezamowy, regulator kwasowości (kwas mlekowy), barwnik (karmel E150c), stabilizator (guma ksantanowa). Wyprodukowane w fabryce przetwarzającej sezam i orzeszki ziemne. Produkcja: Chiny.
ŻEBERKA PIECZONE Przygotowanie: 1kg żeberek wymieszać z 5 łyżkach sosu do żeberek, marynować 2 godziny. Piec w piekarniku w temp. 180°C przez 45 minut.
WAGA PRZEDMIOTU: 640g
UWAGA! Po zakupie koniecznie wybierz formę dostawy i płatności! Następnie dokonaj płatności (chyba, że wybrałeś "Płatność przy odbiorze"). Pozwoli nam to szybko i sprawnie przygotować i wysłać do ciebie twoje zakupy.
ANULOWANIE ZAMÓWIENIA Jeżeli w ciągu 7 dni od zamówienia nie wybierzesz formy dostawy i płatności oraz w ciągu 14 dni od zamówienia nie dokonasz płatności umożliwiającej nam zrealizowanie wysyłki, twoje zamówienie zostanie anulowane i zgłoszone do Allegro w celu zwrotu prowizji od sprzedaży. |