Sos chili Guilin renomowanego producenta z Hongkongu firmy LEE KUM KEE. Jest to słynny sos chili pochodzący z chińskiego miasta Gullin, otrzymywany według starożytnej receptury. Doskonały jako dip i do przyrządzania dań stir-fry. Skład: solone papryczki chili 39%, fermentowana pasta sojowa 20% (woda, sól, soja, pszenica), woda, sos sojowy (woda, sól, soja, mąka pszenna), cukier, suszony czosnek, olej sezamowy, olej sojowy, chili w proszku 2%, cebula dymka, skrobia kukurydziana modyfikowana, barwnik (karmel E150c), regulator kwasowości (kwas mlekowy). Produkcja: Chiny.
KURCZAK GUILIN Składniki: 180g piersi kurczaka, pociętej w kostkę 230g tofu zwartego 230g fasolki szparagowej 2 łyżki sosu chili Guilin 1/4 szklanki wody
Przygotowanie: 1. W woku rozgrzać 2 łyżki oleju, wrzucić kurczaka, smażyć mieszając aż będzie gotowy. 2. Dodać tofu, fasolkę szparagową, sos chili Guilin i wodę. Dusić 5 minut (lub dłużej jeżeli wolisz fasolkę na miękko - można ją też wcześniej ugotować w wodzie i dodać ugotowaną).
WAGA PRZEDMIOTU: 590g
UWAGA! Po zakupie koniecznie wybierz formę dostawy i płatności! Następnie dokonaj płatności (chyba, że wybrałeś "Płatność przy odbiorze"). Pozwoli nam to szybko i sprawnie przygotować i wysłać do ciebie twoje zakupy.
ANULOWANIE ZAMÓWIENIA Jeżeli w ciągu 7 dni od zamówienia nie wybierzesz formy dostawy i płatności oraz w ciągu 14 dni od zamówienia nie dokonasz płatności umożliwiającej nam zrealizowanie wysyłki, twoje zamówienie zostanie anulowane i zgłoszone do Allegro w celu zwrotu prowizji od sprzedaży.
|