Sos Char Siu renomowanego producenta z Hongkongu firmy LEE KUM KEE. Gęsty, brązowy sos na bazie miodu i fermentowanej soi. Jego bogaty słodko-pikantny smak nada nowego wymiaru grillowanym i pieczonym mięsom, w szczególności skrzydełkom kurczaka. Może być używany do marynowania jak i smarowania podczas pieczenie/grillowania, świetnie nadaję się także jako sos do dań stir-fry. Skład: cukier, woda, sól, czosnek, fermentowana pasta sojowa (woda, sól, soja, pszenica), miód, sos sojowy (woda, sól, soja, mąka pszenna), syrop słodowy (ryż, słód jęczmienny), skrobia kukurydziana modyfikowana, przyprawy, regulator kwasowości (kwas mlekowy). Wyprodukowane w fabryce przetwarzającej sezam i orzeszki ziemne. Produkcja: Chiny.
WAGA PRZEDMIOTU: 660g
UWAGA! Po zakupie koniecznie wybierz formę dostawy i płatności! Następnie dokonaj płatności (chyba, że wybrałeś "Płatność przy odbiorze"). Pozwoli nam to szybko i sprawnie przygotować i wysłać do ciebie twoje zakupy.
ANULOWANIE ZAMÓWIENIA Jeżeli w ciągu 7 dni od zamówienia nie wybierzesz formy dostawy i płatności oraz w ciągu 14 dni od zamówienia nie dokonasz płatności umożliwiającej nam zrealizowanie wysyłki, twoje zamówienie zostanie anulowane i zgłoszone do Allegro w celu zwrotu prowizji od sprzedaży.
|