Sos śliwkowy renomowanego producenta z Hongkongu firmy LEE KUM KEE. Doskonały jako dip do pieczonej kaczki i innych mięs, bardzo dobrze nadaj się także do dań stir-fry. Skład: cukier, solone śliwki 25%, woda, ocet ryżowy, skrobia kukurydziana modyfikowana, regulator kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu), imbir, chili, stabilizator (guma ksantanowa). Produkcja: Chiny.
KURCZAK STIR-FRY W SOSIE ŚLIWKOWYM Składniki: 350g piersi z kurczaka, pociętej w kostkę 3 łyżki sosu ostrygowego 8 łyżek sosu śliwkowego 1/2 papryki czerwonej, pociętej w kostkę 1/2 papryki zielonej, pociętej w kostkę
Przygotowanie: 1. W woku rozgrzać 2 łyżki oleju, wrzucić kurczaka, smażyć mieszając aż będzie prawie gotowy. 2. Dodać paprykę, sos śliwkowy i sos ostrygowy, dobrze wymieszać, podgrzać. Danie gotowe, podawać z ryżem lub makaronem.
WAGA PRZEDMIOTU: 620g
UWAGA! Po zakupie koniecznie wybierz formę dostawy i płatności! Następnie dokonaj płatności (chyba, że wybrałeś "Płatność przy odbiorze"). Pozwoli nam to szybko i sprawnie przygotować i wysłać do ciebie twoje zakupy.
ANULOWANIE ZAMÓWIENIA Jeżeli w ciągu 7 dni od zamówienia nie wybierzesz formy dostawy i płatności oraz w ciągu 14 dni od zamówienia nie dokonasz płatności umożliwiającej nam zrealizowanie wysyłki, twoje zamówienie zostanie anulowane i zgłoszone do Allegro w celu zwrotu prowizji od sprzedaży.
|