Tajska pasta sojowa to gęsta, jasnobrązowa, bardzo słona pasta z miażdżonej, fermentowanej soi z dodatkiem mąki pszennej. Pasta sojowa Healthy Boy to jedna z najwyżej cenionych tajskich past produkowana w procesie naturalnej fermentacji. Pasta sojowa to popularny dodatek w Tajlandii i innych południowoazjatyckich krajach, jest bardzo słona dlatego używając ją należy ograniczyć dodatek innych słonych składników (sos sojowy, sól etc.), jej niewielki dodatek poprawi smak każdego dania. W Tajlandii pastę sojową używa się jako składnik dań, można ja tez połączyć z czosnkiem, imbirem, chili i stosować jako sos do mięs lub dip do warzyw. Skład: soja (62%), mąka pszenna, cukier, woda, wzmacniacze smaku (glutaminian sosu, guanylan disodowy, inozynian disodowy), sól, konserwant (benzoesan sodu). Produkcja: Tajlandia.
WAGA PRZEDMIOTU: 470g
UWAGA! Po zakupie koniecznie wybierz formę dostawy i płatności! Następnie dokonaj płatności (chyba, że wybrałeś "Płatność przy odbiorze"). Pozwoli nam to szybko i sprawnie przygotować i wysłać do ciebie twoje zakupy.
ANULOWANIE ZAMÓWIENIA Jeżeli w ciągu 7 dni od zamówienia nie wybierzesz formy dostawy i płatności oraz w ciągu 14 dni od zamówienia nie dokonasz płatności umożliwiającej nam zrealizowanie wysyłki, twoje zamówienie zostanie anulowane i zgłoszone do Allegro w celu zwrotu prowizji od sprzedaży.
|