Chińska pasta sojowa zwana także pasta fasolową (nazwy angielskie: bean sauce, brown bean paste, bean paste) to gęsta, ciemnobrązowa, słona pasta zawirające całe ziarna fermentowanej soi z dodatkiem mąki pszennej i soli. Pasta sojowa jest przeważnie wykorzystywana do doprawiania dań stir-fry, duszonych i gotowanych na parze, dań z warzyw, z tofu, wieprzowiny, kaczki i ryb. Po otwarciu puszki, zawartość należy przełożyć do słoika i przechowywać w lodówce (praktycznie bezterminowo). Skład: soja (22%), mąka pszenna, woda, sól, wzmacniacz smaku (glutaminian sodu), konserwant (kwas benzoesowy). Produkcja: Hong Kong.
WAGA PRZEDMIOTU: 330g
UWAGA! Po zakupie koniecznie wybierz formę dostawy i płatności! Następnie dokonaj płatności (chyba, że wybrałeś "Płatność przy odbiorze"). Pozwoli nam to szybko i sprawnie przygotować i wysłać do ciebie twoje zakupy.
ANULOWANIE ZAMÓWIENIA Jeżeli w ciągu 7 dni od zamówienia nie wybierzesz formy dostawy i płatności oraz w ciągu 14 dni od zamówienia nie dokonasz płatności umożliwiającej nam zrealizowanie wysyłki, twoje zamówienie zostanie anulowane i zgłoszone do Allegro w celu zwrotu prowizji od sprzedaży.
|