Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

[KO] Makaron SHIRATAKI czarny Konjac 420g

21-03-2012, 13:46
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 11.90 zł      Najwyzsza cena licytacji: 11.90 zł     
Użytkownik greenet
numer aukcji: 2198467279
Miejscowość Rzgów k/Łodzi
Kupiono sztuk: 3    Licytowało: 1    Wyświetleń: 70   
Koniec: 20-03-2012 18:34:28
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
 
 
ARTYKUŁY SPOŻYWCZE:
Produkty do sushi
Sosy
Octy
Owoce i warzywa
Grzyby
Ryż
Makaron
Mąka i chleb
Przyprawy
Cukier
Oleje i tłuszcze
Słodycze i przekąski
Herbata
Napoje
Produkty wegetarianskie
Dania gotowe
Inne produkty spożywcze

PRZYBORY KUCHENNE:
Woki i patelnie
Noże i tasaki
Naczynia i ceramika
Inne przybory kuchenne

KSIĄŻKI:
Książki kucharskie orientalne

  Makaron SHIRATAKI czarny 420g
(waga po osączeniu 200g)

ZERO KALORII! ORYGINALNY JAPOŃSKI! TYLKO U NAS!


Makaron SHIRATAKI Kuro (czarny
), zabarwiony na ciemno poprzez dodatek morskich alg. Makaron SHIRATAKI to wyjątkowy japoński produkt spożywczy dla osób pragnących ograniczyć ilość spożywanych kalorii. Jest to cienki, galaretowaty, przeźroczysty makaron uzyskiwany z japońskiej rośliny konjac (amorphophallus konjac), o praktycznie zerowej zawartości kalorii (tak naprawdę makaron zawiera ok 3% węglowodanów co daje ok. 12 kalorii na 100g ale w porównaniu do innych makaronów ilość tą praktycznie możemy zaniedbać). Składający się głównie z wody i błonnika makaron, stosowany jest głównie w zupach i potrawkach jako bardzo niskokaloryczny zamiennik tradycyjnego makaronu. SHIRATAKI nie ma praktycznie własnego smaku, przyjmuje smak sosu (zupy), w którym jest podawany. SHIRATAKI oznacza po japońsku „biały wodospad”, ponieważ w wersji podstawowej, bez dodatku alg, ma biały kolor. Skład: woda, suszony konjac (amorphophallus konjac), algi, środek wiążący: E526. Waga po osączeniu: 200g. Produkcja: Japonia.

PRZYGOTOWANIE:
Wyjęty z paczki SHIRATAKI pachnie lekko rybą, nie należy się tym przejmować, gdyż zapach ten zniknie po gotowaniu. Przed dodaniem do dania należey SHIRATAKI wylać z opakowania na sitko i dobrze osączyć. Następnie zagotować wodę, wrzucić SHIRATAKI i gotować 3 minuty. Ponownie osączyć i dodawać do dania.

WAGA PRZEDMIOTU: 440g

UWAGA! Po zakupie koniecznie wybierz formę dostawy i płatności! Następnie dokonaj płatności (chyba, że wybrałeś "Płatność przy odbiorze"). Pozwoli nam to szybko i sprawnie przygotować i wysłać do ciebie twoje zakupy.

ANULOWANIE ZAMÓWIENIA Jeżeli w ciągu 7 dni od zamówienia nie wybierzesz formy dostawy i płatności oraz w ciągu 14 dni od zamówienia nie dokonasz płatności umożliwiającej nam zrealizowanie wysyłki, twoje zamówienie zostanie anulowane i zgłoszone do Allegro w celu zwrotu prowizji od sprzedaży. 

 

Zobacz inne nasze aukcje