Naturalnie warzone sosy sojowe Kikkoman o niskiej zawartości soli wykonane są w tradycyjnym procesie warzenia z naturalnych czterech składników: z soi, pszenicy, wody i soli. Po naturalnym procesie fermentacji, 43% soli zawartej w sosie sojowym jest usuwana w specjalnym procesie. Smakowity aromat i niepowtarzalny smak nie jest w żaden sposób zaburzony. Bez dodatku syntetycznych barwników i aromatów.
Ta wszechstronna przyprawa doskonale nadaje się do niemal każdego rodzaju żywności.
Może być używany w celu wzmocnienia smaku zup i sałatek, jako dip do warzyw lub do marynowania. Niezastąpiony jako dodatek do Sushi.
Sos sojowy Kikkoman ma smakowity aromat i delikatny, niepowtarzalny smak co pozwala na łatwe wkomponowanie go w potrawy każdej kuchni, zarówno europejskiej,
jak i orientalnej. Może być stosowany w przepisach, które wymagają jasnego lub ciemnego sosu sojowego.
Cechą charakterystyczną jest jego przejrzysty czerwonawo-brązowy kolor, wyjątkowy smak oraz o 43% mniejsza zawartość soli w stosunku do standardowego sosu Kikkoman.
W opinii wielu osób sos sojowy o obniżonej zawartości soli lepiej smakuje w porównaniu do tradycyjnego sosu kikkoman.
WAGA DO WYSYŁKI: 1,25kg
Indeks: J0319
Nazwa magazynowa: Sos soj.Kikkoman niskosolony dispenser 1L/12
Nazwa oryginalna: Naturally brewed soy sauce 1L 43% less salt
Producent: Kikkoman Foods Europe, Holandia
Waga brutto (waga do wysyłki): 1,25kg
Skład: woda, ziarno soi, pszenica, sól (8,4%), spirytus, cukier, regulator kwasowości: octan sodu, kwasy: kwas mlekowy, kwas octowy.
Termin przydatności do spożycia: 26.09.2014
Dziękujemy za zainteresowanie naszymi produktami i zapraszamy do obejrzenia naszych pozostałych aukcji.
Polecane produkty: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|