Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

[KŚ] Ocet ryżowo - zbożowy Mizkan Kokumotsu 500

04-07-2012, 8:53
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 14.90 zł      Najwyzsza cena licytacji: 14.90 zł     
Użytkownik kuchnieswiatasa
numer aukcji: 2430536429
Miejscowość Warszawa
Kupiono sztuk: 5    Licytowało: 4    Wyświetleń: 36   
Koniec: 02-07-2012 15:03:35
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha




Ocet ryżowo - zbożowy Mizkan Kokumotsu 500ml.

Telefon dostępny od poniedziałku do piątku
w godzinach 11:00 - 14:00
+48 [zasłonięte] 012 094
e-mail: [zasłonięte]@sanechem.com.pl

Paczki wysyłamy w dni robocze do 24h po zaksięgowaniu należności na naszym koncie.

Wysyłka za pośrednictwem POCZTY POLSKIEJ oraz kuriera K-EX.


NIEZALEŻNIE OD ILOŚCI ZAKUPIONYCH PRZEDMIOTÓW (RÓWINIEŻ Z INNYCH NASZYCH AUKCJI) PŁACISZ TYLKO ZA 1 USŁUGĘ TRANSPORTOWĄ!!!


Do każdej przesyłki należy doliczyć 500g wagi opakowania.

KOSZTY WYSYŁKI PACZKI
POCZTA POLSKA (D+1)
do 1kg 11,00zł
od 1 do 2kg 13,00zł
od 2 do 5kg 14,50zł
od 5 do 10kg 20,50zł
od 10 do 15kg 25,00zł
od 15 do 20kg 35,00zł
od 20 do 30kg 43,00zł
PRZESYŁKA KURIERSKA
KOLPORTER EXPRESS (D+1)
od 0 do 30kg 15,00zł

Raiffeisen Bank Polska S.A.
38 1750 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0090000 [zasłonięte] 132988

Prosimy o wpisanie w tytule przelewu: Nick Allegro oraz numery aukcji w których brali Państwo udział.

Przed dokonaniem zakupu prosimy o zapoznanie się z regulaminem naszych aukcji na stronie "O MNIE"

Octy ryżowe są łagodne, mniej kwaśne niż ocet winny lub jabłkowy i nadają potrawom specyficzny aromat. Stosowane są do marynowania owoców morza, ryb, warzyw. W połączeniu z olejem stanowią bazę do dipów i dresingów. Można ich używać bezpośrednio do zakwaszania różnych sałatek warzywnych. Są głównym składnikiem zaprawy do ryżu do sushi.

Polscy klienci stosują ocet ryżowy praktycznie wyłącznie do zakwaszania ryżu do sushi dlatego sugeruję zapamiętać uniwersalną recepturę na taką zaprawę: na 1 szklankę suchego ryżu po ugotowaniu dodamy zaprawę sporządzoną z 6 łyżek octu, 3 łyżek cukru i 1 łyżeczki soli.

W języku japońskim słowo komesu oznacza ocet ryżowy, a kokumotsu ocet zbożowy. Ocet zbożowy jest doskonałą imitacją naturalnego octu ryżowego, powszechnie stosowaną w sushi barach we wszystkich krajach.

Firma Mitsukan istnieje od 1804 roku. Obecnie nosi nazwę Mizkan (obie nazwy nadal występują na produktach).


WAGA DO WYSYŁKI: 0,73kg

[KŚ] Ocet ryżowo - zbożowy Mizkan Kokumotsu 500


Indeks: J0150
Nazwa magazynowa: Ocet ryż.Mizkan 20x500ml (Kokumotsu)
Nazwa oryginalna: Natural Flavoured Distilled Vinegar
Producent: Mizkan, Japonia
Waga brutto (waga do wysyłki): 0,73kg
Skład: ocet otrzymany z alkoholi: ryżowego, pszennego i kukurydzianego, woda. Kwasowość 4,2%.
Termin przydatności do spożycia: 23.06.2013


Dziękujemy za zainteresowanie naszymi produktami i zapraszamy do obejrzenia naszych pozostałych aukcji.

Polecane produkty: Panelealle

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

Panelealledarmowe panele aukcyjne

Wszystkie prawa zastrzeżone - kopiowanie szablonu, opisu i zdjęć zabronione! KUCHNIE ŚWIATA S.A.