Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

[KŚ] Cukier palmowy 225g.

17-01-2012, 4:29
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 7.90 zł     
Użytkownik kuchnieswiatasa
numer aukcji: 2037152412
Miejscowość Warszawa
Kupiono sztuk: 1    Wyświetleń: 55   
Koniec: 18-01-2012 12:32:45

Dodatkowe informacje:
Opis niedostępny...
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha




 Cukier palmowy 225g.

Telefon dostępny od poniedziałku do piątku
w godzinach 11:00 - 14:00
+48 [zasłonięte] 012 094
e-mail: [zasłonięte]@sanechem.com.pl

Paczki wysyłamy w dni robocze do 24h po zaksięgowaniu należności na naszym koncie.

Wysyłka za pośrednictwem POCZTY POLSKIEJ oraz kuriera K-EX.


NIEZALEŻNIE OD ILOŚCI ZAKUPIONYCH PRZEDMIOTÓW (RÓWINIEŻ Z INNYCH NASZYCH AUKCJI) PŁACISZ TYLKO ZA 1 USŁUGĘ TRANSPORTOWĄ!!!


Do każdej przesyłki należy doliczyć 500g wagi opakowania.

KOSZTY WYSYŁKI PACZKI
POCZTA POLSKA (D+1)
do 1kg11,00zł
od 1 do 2kg13,00zł
od 2 do 5kg14,50zł
od 5 do 10kg20,50zł
od 10 do 15kg25,00zł
od 15 do 20kg35,00zł
od 20 do 30kg43,00zł
PRZESYŁKA KURIERSKA
KOLPORTER EXPRESS (D+1)
od 0 do 30kg15,00zł

Raiffeisen Bank Polska S.A.
38 1750 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0090000 [zasłonięte] 132988

Prosimy o wpisanie w tytule przelewu: Nick Allegro oraz numery aukcji w których brali Państwo udział.

Przed dokonaniem zakupu prosimy o zapoznanie się z regulaminem naszych aukcji na stronie "O MNIE"

Cukier palmowy jest idealny do słodzenia ciast, sosów i deserow. Ma wspaniały oryginalny aromat, który jest cieżko zastąpić jakimkolwiek innym produktem. Niezastąpiony w potrawach kuchnii tajlandzkiej. Troszeczkę przypomina cukier trzcinowy, pewnie dlatego że jest on zawarty w składzie :D. Palmy (nazwa bot. "Arenga pinnata") przeznaczone pod prdukcję cukru są uprawiane na specjalnych, przewidzianych tylko do tego celu plantacjach.

Wyśmienity przepis na Lukier:
50g. cukru palmowego ok. 1/4 szklanki
250g. surowych orzechów nerkowca, 1 szklanka
50ml oleju kokosowego ok. 1/4 szklanki
170ml wody , ok 3/4 szklanki
1,5 łyżeczki ekstraktu waniliowego

Przygotowanie:
Moczymy orzechy nerkowca (w wodzie) przez 20 minut w celu ich zmiękczenia. Cukier palmowy, wanilię oraz orzechy nerkowca wrzyć do naczynia i zmiksuj całość.
Powolutku dolewaj wodę. Postaraj się dodać jej jak najmniej. Miksuj do uzyskania słodkiej (To lubię :D), jednolitej masy. Miksowanie może zająć do 5-6min.
Przygotowany lukier polewaj na dowolnie przygotowane wcześniej ciasto.


WAGA DO WYSYŁKI: 0,25kg

[KŚ] Cukier palmowy 225g.


Indeks: A5490
Nazwa magazynowa: Cukier palmowy 225g.
Nazwa oryginalna: Sucre de palme 225g.
Producent: Thailand
Waga brutto (waga do wysyłki): 0,25kg
Skład: cukier palmowy 70%, cukier trzcinowy, woda
Termin przydatności do spożycia: 14.07.2013
Importer: Kuchnie Śwaita S. A.


Dziękujemy za zainteresowanie naszymi produktami i zapraszamy do obejrzenia naszych pozostałych aukcji.

Polecane produkty: Panelealle

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

Panelealledarmowe panele aukcyjne

Wszystkie prawa zastrzeżone - kopiowanie szablonu, opisu i zdjęć zabronione! KUCHNIE ŚWIATA S.A.