Focaccia al Rosmarino to bezglutenowe pieczywo podobne do ciabatty z dodatkiem rozmarynu. Ciekawa propozycja na bazę do kanapek. Można również podpiec w tosterze przez 3-5 minut.
Opakowanie: 200g (3x66g)
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 999 kJ / 237 kcal
- białko: 3,5 g
- węglowodany: 40,5 g, w tym cukry: 2,1 g
- tłuszcz: 5 g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,7 g
- błonnik pokarmowy: 8,2 g
- sód: 0,6 g
WAGA DO WYSYŁKI: 0,21kg
Indeks: B1202
Nazwa magazynowa: Chleb Focaccia al Rosmarino 200g Bezglutenowe.
Nazwa oryginalna: Focaccia al Rosmarino 200g. Gluten free.
Producent: Schar, Włochy
Waga brutto (waga do wysyłki): 0,21kg
Skład: woda, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, błonnik z jabłka, nieutwardzony tłuszcz roślinny, skrobia ryżowa, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, dekstroza, białka soi, drożdże, sól jodowana, rozmaryn.
Termin przydatności do spożycia: 14.07.2012
Importer: Kuchnie Świata S.A.
Dziękujemy za zainteresowanie naszymi produktami i zapraszamy do obejrzenia naszych pozostałych aukcji.
Polecane produkty: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|