Bezglutenowy produkt - Ciabatta do zapiekania.
Pieczywo włoskie, biały bezglutenowy chleb, wykonany z mąki kukurydzianej i drożdży. Bochenek jest wydłużony, szeroki i płaskawy. W języku włoskim ciabatta oznacza "kapeć" :).
Właśnie z ciabatty wykonuje się kanapkę Panino .Chleb jest krojony poziomo. Do kanapki dodaje się salami, szynkę, mięso, ser, itp. Podawane najczęsćiej na ciepło.
Sposób przygotowania: Piec w piekarniuku przez 8-10 min w temperaturze 200-210 C.
Produkt wolny od glutenu, pszenicy i laktozy.
Produkt bez konserwantów, bez dodatku mleka i jaj.
Produkt pakowany w atmosferze ochronej.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- energia 900kJ (213kcal)
- białko: 4,1 g
- węglowodany: 41 g w tym cukry: 2,7 g
- tłuszcz: 1,8 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,3 g
- sól: 1 g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wszystkie produkty SCHAR są wytwarzane zawsze tylko z bezglutenowych składników. Zapewnia to minimalną zawartość glutenu na poziomie poniżej 20 ppm. Ponadto nowoczesny system jakości
gwarantuje najwyższą czystość oraz jakość – od surowców po punkty sprzedaży. Dla Państwa niezakłóconej przyjemności i radości życia.
WAGA DO WYSYŁKI: 0,21kg
Indeks: B10250
Nazwa magazynowa: Bezglutenowa Ciabatta (4x50g) 200g Schar
Nazwa oryginalna: Ciabatta (4x50g) 200g Schar. Gluten free.
Waga brutto (waga do wysyłki): 0,21KG
Skład: skrobia kukurydziana, woda, mąka ryżowa, błonnik jabłkowy, dekstroza, substancja zagęszcająca (E464), olej słonecznikowy, białko SOJOWE, drożdże, sól, regulatory kwasowości
(kwas winowy i cytrynowy). Może zawierać łubin. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Producent: Schar |
|
Kraj pochodzenia: Włochy |
|
Termin przydatności do spożycia: minimum 6 tygodni.
Importer: Kuchnie Świata SA
|
Dziękujemy za zainteresowanie naszymi produktami i zapraszamy
do obejrzenia naszych pozostałych aukcji. |
|
Polecane produkty: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|