Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Zasady żywienia. Podręcznik [nowa]

04-06-2012, 5:11
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 28.10 zł     
Użytkownik book24
numer aukcji: 2283409316
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 10   
Koniec: 16-05-2012 23:48:15

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Book24
Book24 - księgarnia internetowa serdecznie wita na swoich aukcjach w serwisie alle. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz zakupu.
O nas

Kupując u nas masz pewność co do jakości zakupionego towaru, oraz szybkiej przesyłki.
Do każdej transakcji podchodzimy indywidualnie, staramy się, aby nasz klient był w 100% usatysfakcjonowany.

Każdą paczkę starannie pakujemy w tekturowe pudełko lub kopertę bąbelkową, tak aby w stanie nienaruszonym dotarła do odbiorcy.
Zwrot pieniędzy

Dane Kontaktowe

Po wylicytowaniu przedmiotu koniecznie wypełnij formularz dostawy, jeśli masz dodatkowe pytania napisz e-maila.

Book24 - księgarnia internetowa al.Solidarności 117 lok.406
00-140 Warszawa

e-mail: [zasłonięte]@book24.waw.pl
pon-pt: 9-18

Numer konta:
951[zasłonięte]200400[zasłonięte]70234[zasłonięte]730 (mBank)
501[zasłonięte]555811[zasłonięte]45200[zasłonięte]594 (Inteligo)


Zaufanie do Book24 Kurier UPS

Zasady żywienia. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

Zasady żywienia. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
Dodatkowe informacje

  • ISBN:837[zasłonięte]5966
  • liczba stron: 168
  • Okładka: miękka
  • Wydawnictwo: Rea
  • Wymiary: 190 x 250 mm
  • Rok wydania: 0
  • Opis

    Podręcznik jest przeznaczony dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej. Zawiera podstawowe treści propagujące zdrowy styl życia, ujęte w kilku działach: znaczenie i zakres nauki o żywieniu; składniki odżywcze i ich rola w organizmie człowieka; gospodarka wodna organizmu; normy żywienia i wyżywienia; planowanie wyżywienia; żywienie człowieka chorego; zwyczaje żywieniowe w Polsce i na świecie; najnowsze osiągnięcia w dziedzinie żywności i żywienia. Treści podręcznika obejmują zagadnienia zawarte w podstawie programowej dla tego zawodu.

    [zasłonięte]@book24.waw.pl - Book24 - księgarnia internetowa