Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

WYPRZEDAŻ 50% Grzyby.Kanon Tradycyjnej Kuchni Pols

19-01-2012, 22:12
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 19.90 zł     
Użytkownik JACEKDOBRYNIN
numer aukcji: 2037889141
Miejscowość Dobrynin
Wyświetleń: 11   
Koniec: 14-01-2012 22:30:36

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

WYPRZEDAŻ NOWYCH KSIĄŻEK - ZA POŁOWĘ CENY

POJEDYNCZE EGZEMPLARZE  - nie czekaj aż ktoś cię uprzedzi

KURIER = PŁACISZ TYLKO RAZ NIEZALEŻNIE OD ILOŚCI

Grzyby.Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej

detal = 39,00zł  u mnie tylko 19,00 zł

 
  • ISBN:[zasłonięte]978-8373-868-6
    Kategoria tematyczna: Kulinarne
    Wydawnictwo: Multico, 2011 r.
    format: 245x225
    ilość stron: 110
    typ okładki: twarda  

  • Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.
    W serii Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.
    Grzyby to szósty tom piętnastotomowej serii.
    Dowiesz się z niego m.in.:
    * jakie grzyby nie nadają się do suszenia,
    * dlaczego smardze trzeba sparzyć przed przygotowaniem,
    * czym faszerować grzyby,
    * jak robi się salceson z grzybów, kiełbaski z opieniek oraz wiele innych dań, którymi zaskoczysz gości.
    Blisko 60 pięknie ilustrowanych przepisów to idealne źródło inspiracji kulinarnych dla całej rodziny, a także niezastąpiona pomoc przy układaniu codziennego menu 

     

      

     

     wpłaty na rachunek

     

    Ewelina Opiela Tuszyma 539

    ALIOR BANK 73 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 110684

     

    WYPRZEDAŻ 50% Grzyby.Kanon Tradycyjnej Kuchni Pols