|
WYPRZEDAŻ NOWYCH KSIĄŻEK - ZA POŁOWĘ CENY
POJEDYNCZE EGZEMPLARZE - nie czekaj aż ktoś cię uprzedzi
KURIER = PŁACISZ TYLKO RAZ NIEZALEŻNIE OD ILOŚCI
|
Dziczyzna. Kanon tradycyjnej kuchni polskiej
|
detal = 39,00zł u mnie tylko 19,00 zł
|
ISBN:[zasłonięte]978-8373-872-3
Kategoria tematyczna: Kulinarne
Wydawnictwo: Multico, 2011 r. format: 245x225 ilość stron: 124 typ okładki: twarda
|
Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej. W serii "Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej" prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne - nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.
"Dziczyzna" to dziewiąty tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.:
* które marynaty są najlepsze do zwierzyny i dzikiego ptactwa, * jak przygotować pieczeń z zająca, aby wyszła soczysta i smaczna, * ile czasu powinno kruszeć mięso dzika przed przygotowaniem, * w jakich miesiącach sarnina jest najsmaczniejsza, * dlaczego przepiórki najczęściej piecze się w liściach winogron.
Blisko 60 pięknie ilustrowanych przepisów to idealne źródło inspiracji kulinarnych dla całej rodziny, a także niezastąpiona pomoc przy układaniu codziennego menu. |
wpłaty na rachunek
Ewelina Opiela Tuszyma 539
ALIOR BANK 73 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 110684
|
|
|