Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Wykwintne desery Musy budynie i kremy + Babeczki

13-04-2015, 14:53
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 44 zł     
Użytkownik PIM_pl
numer aukcji: 5176866953
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 6   
Koniec: 13-04-2015 14:28:19

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2013
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Księgarnia PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II

tel.  501 [zasłonięte] 370

Księgarnia stacjonarna:
519 [zasłonięte] 288

504 [zasłonięte] 187

p[zasłonięte]@tlen.pl

 
 

Można łączyć zamówienie z zakupami dokonanymi na koncie: piotr26047 

Książki wysyłamy listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3 dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na
konto.

Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę VAT.

W tytule przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.


Odbiór osobisty:

Księgarnia PIM, Tychy

ul. Jana Pawła II

pon-pt 10-19; sob 10-16.

tel. 519 [zasłonięte] 288

Przy odbiorze osobistym proszę o kontakt z księgarnią w godzinach pracy księgarni.

 
 

Wpłata na konto

Pobranie:  w przypadku przesyłki pobraniowej prosimy o mailową dyspozycję do wysyłki za pobraniem. 

 
 

Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł.

Priorytet - dopłata 1,50 zł

 
 

Wykwintne desery Musy budynie i kremy
 
Wydawnictwo: Jedność

ISBN:[zasłonięte]978-8360-799-3
 Tłumaczenie: Pająk Zofia
 Format: 19.5x19.5cm
 Liczba stron: 95
 Oprawa: Twarda
 Wydanie: 2013 r.

 Książka ta zawiera przepisy na najsmaczniejsze desery, takie jak: panna cotta,
bavarese, zabajone czy parfait. Nie brak też w niej zaskakujących wariacji z pysznymi
budyniami i musami w roli głównej. A do tego szczypta cukierniczej teorii i dużo
praktycznych porad.

 Winogronowe bavarese z chantilly
 Blamanż migdałowy
 Creme brulée
 Parfait z nugatem i sosem czekoladowym
 Tortini z ryżu basmati
 Zabajone z kwiatem pomarańczy


Odbiorcy:
- miłośnicy wszelkich deserów, zwłaszcza ci lubiący przygotowywać je samodzielnie
- osoby szukające niezobowiązującego upominku.

Dlaczego warto przeczytać tę książkę:
- zawiera niezbędne informacje o sposobach przygotowywania puszystych deserów i ich
najważniejszych składnikach, będących podstawą kulinarnego sukcesu
- proponowane przepisy są proste, a jednocześnie ich „rezultat” niezwykle efektowny
- staranne opracowanie edytorskie sprawia, że książka od pierwszego spojrzenia rozbudza
w czytelniku chęć oddania się kulinarnym przyjemnościom

 

Babeczki na słodko
Kaldunski Shelly
 Wydawnictwo: Buchmann

 ISBN: [zasłonięte]978-8381-917-2
 Format: 19.5x25.4cm
 Liczba stron: 128
 Oprawa: Twarda
 Wydanie: 1, 2013 r.

 Książka kucharska poświęcona wypiekowi modnych babeczek, których nazwa pochodzi od angielskiego "cake" (ciasto) i "cup" (kubek), jako nawiązane do charakterystycznego kształtu tych smakołyków. Jest tu ponad 60 sprawdzonych przepisów ilustrowanych zachęcającymi ilustracjami. Przepisy wzbogacone zostały informacjami na temat dekorowania ciastek oraz licznymi wskazówkami na temat ich serwowania znanej amerykańskiej dziennikarki kulinarnej.

okładka