Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

WORLD-CLASS SWEDISH COOKING Bjorn Frantzen

23-06-2014, 0:57
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 152.25 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4270131683
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 5   
Koniec: 23-06-2014 00:53:41

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>82094, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01493, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>91125, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>08773, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>49677, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>82094, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01493, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>91125, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>08773, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>49677

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

World-Class Swedish Cooking: Artisanal Recipes from One of Stockholm's Most Celebrated Restaurants

WORLD-CLASS SWEDISH COOKING Bjorn Frantzen

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Björn Frantzén
Language: English
Publisher: Skyhorse Publishing
Publication Date: 19 Sep 2013
Dimensions: 27 x 19.4 x 3.6 cm
Format: Hardcover
Pages: 320
Condition: NEW
Product_ID: 16BAD7735X

 

 


Chefs Björn Frantzén and Daniel Lindeberg dish the kitchen secrets that have made their restaurant (Frantzén/Lindeberg) renowned as the Best Swedish Restaurant of 2012, earning two Michelin stars and delighted reviews from Swedes and tourists alike. From season-conscious ingredients to artistic plating, these one-of-a-kind dishes are the product of uncompromising, detailoriented chefs. Infuse top-notch Swedish fun into your kitchen!
Frantzén and Lindeberg take readers on their journey to culinary stardom, and their passion shines through in this beautiful book. They weave their story and culinary theory together with the dishes themselves, including descriptions, recipes, and stunning photographs. Many dishes were created specifically for this cookbook, to be implemented in Frantzén/Lindeberg's menu following publication. Prepare to be amazed by this compilation of meat, poultry, fish, and vegetarian entrees; breads, cheeses/butters, and sides; salads and amuse-bouches; and desserts. This smorgasbord includes:
· Swedish crayfish with late autumn flower
· Pork with caramelized sesame, apples, carrots, and curry
· Roast duck glazed with white miso
· White and green asparagus with cilantro, lime, and lemongrass
· Sweet, salty, and sour macarons
· Salted caramel ice cream with chocolate
With a foreword from novelist Mons Kallentoft and easy-to navigate indexes of recipes and ingredients, World-Class Swedish Cooking is a must-have for every ambitious cook or restaurateur.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 MANRESA: AN EDIBLE REFLECTION Kinch, Muhlke

 LE LIVRE BLANC Anne-Sophie Pic

 ALEX ATALA: D.O.M Alex Atala

 COI: STORIES AND RECIPES Daniel Patterson

 A WORK IN PROGRESS: JOURNAL, RECIPES AND SNAPSHOTS

 TO THE BONE Andrew Friedman, Paul Liebrandt