Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Winiary żelatyna 50g

02-07-2014, 13:08
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 4.99 zł     
Użytkownik isupermarket
numer aukcji: 4297206482
Miejscowość Oborniki Śląskie
Wyświetleń: 11   
Koniec: 02-07-2014 12:59:15
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

[zasłonięte]@internetowysupermarket.pl
+48 [zasłonięte] 073 783
Informacje
Winiary Żelatyna 50 g

Kontakt:

[zasłonięte]@internetowysupermarket.pl

+48 [zasłonięte] 073 783

Dane do przelewu:

InternetowySupermarket.pl

ul. Skłodowskiej 22-24

55-120 Oborniki Śląskie

Bank ING - nr konta:
071[zasłonięte]157510[zasłonięte]02312[zasłonięte]293
Istnieje również możliwość płatności przy odbiorze przesyłki.
Koszty wysyłki:
Przedpłata
15zł
(czas dostawy 24h)
Pobranie
19zł
(czas dostawy 24h)
4.99 zł
producent: Winiary
EAN: 590[zasłonięte][zasłonięte]50012
kod produktu: 5220

Żelatyna spożywcza wieprzowaWarto wiedziećŻelatyna Winiary jest niezastąpiona do przygotowywania galaretek na bazie owoców, tortów na zimno oraz galantyn mięsnych i rybnych.

Kraj producenta: Niemcy-1, Belgia-2, Francja-3, Włochy-4, Słowacja-5, Holandia-6, Szwajcaria-7, Polska-8. Ostatnia cyfra kodu oznacza kraj pochodzenia.

6-7 łyżeczek (20-25 g) Żelatyny Winiary rozprowadzić w 1 litrze zimnej wody. Po 30 minutach wymieszać i zagotować.Opakowanie wystarcza na 2-2,5 litra płynu w zależności od preferowanej konsystencji - mocniej lub słabiej ściętej.Galaretki z polędwicą drobiową (4 porcje)Czas przygotowania: 30 minutCzas oczekiwania: około 2 godzin1 porcja ok. 181 kcalcałość 726 kcal6 łyżeczek Żelatyny Winiary, 2 kostki Bulionu warzywnego Winiary, 400 g polędwicy drobiowej, 1 marchewka, 1/2 brokuła, 4 łyżki groszku zielonego, 1/2 papryki czerwonej, 4 rzodkiewki, kilka liści natki pietruszki, sól, pieprz.Żelatynę namoczyć w 100 ml zimnej wody. Zagotować 4 szkl. wody, dodać marchew pokrojoną w plasterki, brokuła i kostki bulionowe. Gotować 10 minut, wyjąć brokuła, a marchew gotować do miękkości. Polędwicę pokroić w kostkę, paprykę i rzodkiewki w paseczki. Pozostały z gotowania wywar dokładnie przecedzić i rozpuścić w nim Żelatynę. Doprawić solą i pieprzem.W małych salaterkach układać kolejno plasterki marchewki, paski papryki, groszek, kawałki polędwicy, listki natki pietruszki, rzodkiewki i rozdrobnionego brokuła. Zalać delikatnie galaretką. Pozostawić do zastygnięcia w lodówce.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Aukcja stworzona 2<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>014-06 12:59:14 przez sklep oparty na systemie IAI-Shop.