Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

VEGAN TACOS Jason Wyrick

29-06-2015, 4:32
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 142.80 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5405710237
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 29-06-2015 04:37:22

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>87846, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>81938, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>54662, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63980, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>59500, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>87846, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>81938, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>54662, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63980, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>59500

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Vegan Tacos: Authentic and Inspired Recipes for Mexico's Favorite Street Food

VEGAN TACOS Jason Wyrick

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Jason Wyrick
Language: English
Publisher: Vegan Heritage Press
Publication Date: 23 Sep 2014
Dimensions: 1.2 x 22.5 x 18.8 cm
Format: Paperback
Pages: 278
Condition: NEW
Product_ID: A9D[zasłonięte]54662

 

 

Chef and expert Jason Wyrick shows how to make meatless versions of Mexican tacos from the tortillas, to the fillings, to the sauces. Excellent tips, advice, and recipes, and delicious beverages to go with them. Celebrated chef Jason Wyrick showcases the excitement of Mexican flavors and textures with recipes for traditional and creative tacos you can make at home, featuring your own homemade tortillas, salsas, and condiments. You'll make tacos de asador, tacos cazuela, tacos dorados, and many more based on recipes gathered from across Mexico, and the author shows you how to make them all using plant-based ingredients. The long-time publisher of the ''Vegan Culinary Experience'' (now ''TheVeganTaste.com'') points the way to making your own taco components from scratch, while also providing quick options with store-bought ingredients. In your own home taqueria, you'll be making tantalizing recipes such as: Tacos Mole with Seared Zucchini, Wilted Chard, and PepitasTacos with Pintos Borrachos and Vegan Queso FrescoTacos Dorados with Plantains, Black Beans, and Roasted GarlicBaja Tacos with Lobster MushroomsBreakfast Tacos with Rajas, Mojo Scramble, and PintosCinnamon Tortilla Tacos with Spicy Cajeta Apples, Pecans, and Agave Crema In these pages, the author shares his passion for tacos with sections on taco culture and history, essential ingredients, anecdotes, and shortcuts that simplify the cooking techniques for the modern kitchen. There is also a chapter of beverage recipes such as Mango Lime Agua Fresca, Sweet Tamarind Tea, and Desert Sage Spritzer; a section on desserts, and how to host a taquiza (taco party). Full color photos.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 ROBIN ROBERTSON'S VEGAN WITHOUT BORDERS Robertson

 CHLOE'S VEGAN ITALIAN KITCHEN Chloe Coscarelli

 THE NON-DAIRY EVOLUTION COOKBOOK Conroy

 VEGAN HOLIDAY COOKING FROM CANDLE CAFE Pierson

 OATRAGEOUS OATMEALS Kathy Hester

 THUG KITCHEN: EAT LIKE YOU GIVE A F**K Kitchen