Za- Khu -Cahee- Nyii Tea
Supports the Diabetes
Tybetańskie zioła stanowiące wsparcie w walce z cukrzycą i jej skutkami ubocznymi.Mieszanka przez wieki stosowana przez tybetańskich lekarzy.Pomaga rownoważyć poziom glukozy we krwi ,do tego reguluje apetyt niekoniecznie go zwiekszając ,dzięki temu łatwiej jest utrzymać prawidłową wagę ciała .Przeciwdziala uszkodzeniom różnych narządów wywołanym przez cukrzycę.Przy okazji regulując sen i zmniejszając dyskomfort związany z częstomoczem i ciężkim oddychaniem ,nadmiarem plwociny,kaszlem,ciężarem w nogach,ich obrzękiem ,jak i obrzmieniem narządów rodnychi i związanymi z tym trudnościami z oddawaniem moczu .Przeciwdzialasuchości w ustach i wysychaniu spojówek,problemom z wzrokiem,wzrostowi temperatury ciała,uczuciu pieczenia na podeszwach stóp i dloni.
Ta herbata ogolnie jest polecanado picia w godzinach porannych,lecz w razie nasilenia dolegliwości można ją pić częściej.Umieszczać zawartośc jednej torebki w szklance i zalać gorącą wodą.Można słodzić miodem lub ksilitolem.
skład:
Camelia thea,Xantinum indicum,Acacia catechu, bERBERIS ARISTATAEmblica officinalis,Curcumum longum.
zawiera 20 saszetek
|