Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Tradycyjne wędzenie mięsa i ryb.LUBLIN

24-04-2014, 9:12
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 21,40 zł     
Użytkownik babskieczytanie
numer aukcji: 4151972909
Miejscowość Lublin
Wyświetleń: 2   
Koniec: 24-04-2014 08:48:11

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Waga (z opakowaniem): 0.35 [kg]
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2013
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie.

Księgarnia "Babskie Czytanie"


Babskieczytanie

Strona "o mnie"

Inne moje aukcje

Moje Komentarze

Dodaj do ulubionych



Kontakt

Telefon:

 Ania 509 [zasłonięte] 924




Regulamin aukcji

1. Książki wysyłamy w ciągu 2-5 dni roboczych Pocztą Polską- listem poleconym ekonomicznym lub priorytetem. Czas oczekiwania uzależniony jest od jej dostępności w naszym magazynie. Zawsze informujemy klienta o tym fakcie.
2. Odbiór osobisty w Lublinie, prosimy dzwonić-uzgodnimy dogodną porę
3. Przy zakupie powyżej 3 książek-transport na terenie Lublina jest bezpłatny
4. Komentarz to informacja dla nas, że książka dotarła
5. Każdą reklamację rozpatrzymy-mamy nadzieję, że ich jednak nie będzie, ponieważ dołożymy wszelkich starań by wywiązać się należycie.
6. W razie uszkodzonej książki, prosimy o kontakt. Prosimy też o odesłanie jej na nasz adres-wyślemy nową pełnowartościową lub zwrócimy pieniądze.
7. Zwrot książki odbywa się na koszt kupującego.
8. Koszt przesyłki wyodrębniony jest na każdej aukcji, za każdą kolejną książkę przesyłaną w jednej paczce prosimy doliczyć 1 zł.
9. Kupując kilka książek za przesyłkę płacisz tylko raz.




Koszty przesyłki
Ustalany indywidualnie na każdej aukcji, ze względu na ciężar książki.





 

Kompetentne wskazówki na temat domowych sposobów utrwalania mięs: solenia, peklowania i wędzenia. Dzięki prezentowanej książce poznasz podstawowe zasady i metody wędzenia, prawidłową budowę wędzarni, właściwości różnych rodzajów drewna do wędzenia oraz sprawdzone receptury. Smacznego!

 

 

Ilość stron

                     96

Oprawa

twarda 

Format

14,0   x  21,0 cm

Rok wydania

                       2013

 

 

 

 

 

Kontakt do nas:

 

Ania 509 [zasłonięte] 924

 

GG 44[zasłonięte]810 (wieczorem)

 

Odpowiemy na każde pytanie.