Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Tradycyjna kuchnia gruzińska

28-02-2012, 20:55
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 31.50 zł     
Użytkownik infoksiazka
numer aukcji: 2072905787
Miejscowość Bytom
Wyświetleń: 8   
Koniec: 01-02-2012 11:38:55

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2011
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

top

Zanim dokonasz zakupu, koniecznie przeczytaj stronę"o mnie"!
info_left

O firmie
Sprzedażą książek zajmujemy się już od wielu lat.
Wychodząc na przeciw oczekiwaniom klientów,
rozpoczynamy sprzedaż w serwisie aukcyjnym Allegro!
Nasza księgarnia proponuje Państwu książki techniczne z każdej branży oraz nowości wydawnicze z każdej dziedziny w dobrych cenach!!
Do każdej książki wystawiamy paragon,
a na życzenie
faktury VAT.
Podstawą reklamacji jest paragon lub faktura zakupu.


Płatności
Przyjmujemy wpłaty
tylko
przelewem na konto


Przesyłka
Realizujemy przesyłki w dniu zaksięgowania wpłaty na naszym koncie.
Wysyłamy za granicę.


Pozostałe aukcje
Kliknij aby zobaczyć nasze pozostałe aukcje

Dodaj do ulubionych
kliknij


Kontakt

Napisz do nas
email


Skype

Skype Me™!

Gadu-Gadu

 

info_srodek

Tradycyjna kuchnia gruzińska 


Jelena Kiładze
Wydawnictwo REA
ISBN[zasłonięte]978-8344-320-2
Tłumaczenie Rozalia Skiba
Liczba stron 256
Format (w milimetrach) 170 x 225
Okładka Twarda 


Dzięki tej książce wyruszymy w fascynującą wyprawę kulinarną po Gruzji. Poznamy jej bogatą historię, tradycje wspólnego biesiadowania oraz sposoby
przygotowywania narodowych potraw. Kuchnia gruzińska jest pełna pysznych serów (suługuni i imeretyński), pachnących warzyw (fasola, bakłażany, pomidory)
i aromatycznych ziół (kolendra, estragon, bazylia).

Celem Autorki było dotarcie do unikalnych smaków i zapachów Gruzji, stąd przepisów na wiele potraw nie znajdziemy w żadnej innej książce kucharskiej!

W książce nie zabrakło również tak popularnych dań, jak chaczapuri, chinkali, sacywii, które są łatwo rozpoznawalne daleko poza granicami Gruzji.


„Posługując się językiem kulinarnym, chciałam, aby ta książka stała się harmonijną potrawą. Rolę podstawowego produktu odegrały w niej dokładne wiadomości – przepisy i fakty historyczne, a cała reszta posłużyła jako przyprawy, bez których potrawa byłaby mdła, nieapetyczna i niestrawna".
fragment Wstępu 

ZOBACZ NASZE INNE AUKCJE
Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja
Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja

© by Daro Web Service