Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Towaroznawstwo produktów zwierzęcych Ocena jakości

12-07-2012, 15:48
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 20 zł     
Użytkownik LarixLublin
numer aukcji: 2442774617
Miejscowość Lublin
Wyświetleń: 7   
Koniec: 03-07-2012 17:07:34

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2005
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Płatność

Wpłata na konto bankowe
(przelew przedpłata)
Bank PKO SA w Lublinie
Numer konta:
85 1240 [zasłonięte] 2[zasłonięte]4701110 [zasłonięte] 085691

Wysyłka

Wysyłamy w ciągu 48 godzin po zaksięgowaniu wpłaty na koncie bankowym

Odbiór osobisty

Ksiegarnia Larix
ul.Akademicka 15
Gmach Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie

Kontakt

Księgarnia Larix
20-033 Lublin
ul.Akademicka 15
tel. 81 44-111-07
tel.kom. 607 [zasłonięte] 842

[zasłonięte]@larix.lublin.pl

Towaroznawstwo produktów zwierzęcych
Ocena jakości mięsa


Autor: Marek E. Jurczak
Wydawca: SGGW
Rok wydania: 2004
Wydanie: III
Stron: 156
Format: 170 x 240 mm
Oprawa: miękka
ISBN: 83-7244-501-X






Spis treści:

  1. Wstęp
  2. Surowiec rzeźny
  3. Budowa histopatologiczna mięsa
  4. Skład chemiczny mięsa
  5. Właściwości technologiczne mięsa zwierząt rzeźnych
  6. Ocena jakości mięsa surowego

Piśmiennictwo uzupełniające



    Oszczędzaj na kosztach wysyłki

Kupując na kilku naszych aukcjach za wysyłkę płacisz tylko raz - jej koszt zależy od wagi książek, o kalkulację kosztów prosimy pytać w mailu [zasłonięte]@larix.lublin.pl