Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Tips for Your Breadmaker: Tips and Advice Every Br

06-02-2014, 3:22
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 65.99 zł     
Użytkownik martinigryf
numer aukcji: 3862509796
Miejscowość Gryfino
Zostało sztuk: 3    Wyświetleń: 2   
Koniec: 06-02-2014 03:27:37

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Tips for Your Breadmaker: Tips and Advice Every Breadmaker Owner Needs to Know 65.99 zł

OPIS:

- Breadmaker programs: finding your way round the cycles

- Expanding your repertoire: with recipes for white, soft grain, wholemeal, rye, country, malted, French, onion and garlic bread, and blended flours

- Making dough: helpful hints and tips, with recipes for focaccia, pitta, naan, pizza and calzone

- Also: baking cakes; catering for special diets; and care and cleaning

And most useful of all, Karen answers The Top Ten Most Frequently Asked Questions about breadmakers, with a general troubleshooting guide to cover every eventuality. You'll wonder how you managed without it!

")'>

Okładka miękka: 144 stron
Wydawca: Ebury Press (2 marzec 2006)
Język wydania: English
Wymiary: 1.1 x 13.7 x 14.4 cm
Autor/Producent: Karen Saunders



More of us than ever before own a breadmaker, but where do we turn to when we need advice? Karen Saunders is the breadmaker expert and in this handy book, she gives you the inside tips on what every breadmaker owner needs to know:

- Getting Started: knowing how your machine works, where and how to use it

- Guide to basic ingredients: flour, yeast, fat, sugar and liquid; how they combine to make the bread and how to know it's cooked correctly

- Breadmaker programs: finding your way round the cycles

- Expanding your repertoire: with recipes for white, soft grain, wholemeal, rye, country, malted, French, onion and garlic bread, and blended flours

- Making dough: helpful hints and tips, with recipes for focaccia, pitta, naan, pizza and calzone

- Also: baking cakes; catering for special diets; and care and cleaning

And most useful of all, Karen answers The Top Ten Most Frequently Asked Questions about breadmakers, with a general troubleshooting guide to cover every eventuality. You'll wonder how you managed without it!



Do każdej wysylki dołączamy paragon, na życzenie faktura VAT.

Produkt dostępny w magazynie zewnętrznym


Termin wysylki

od 7 do 12 dni roboczych

Zdjęcie poglądowe, okładki mogą się różnić.





Poczta polecony 9,99zł

Paczkomaty 9,99zł

Kurier 19,99zł

BZ WBK

18 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]4920001 [zasłonięte] 008853


791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434

Eldimar

Łukasz Martyniak

Ul. Iwaszkiewicza 4/2

74-101 Gryfino

PON - PTK 10:00 16:00

SOBOTA Wolne


[zasłonięte]24859
CHWILOWO BRAK
Zakupując nasze produkty na aukcji akceptujesz regulamin - całość dostępny na stronie O MNIE

Zobacz nasze pozostałe aukcje: Panelealle

Komentarze

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

Panelealle galeria aukcji