Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE TASTE OF PORTUGAL Edite Vieira

23-06-2014, 2:26
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 149.10 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4270195211
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 3   
Koniec: 23-06-2014 02:27:05

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>80590, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>81583, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>81174, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12219, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>55518, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>80590, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>81583, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>81174, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12219, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>55518

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Taste of Portugal: A Voyage of Gastronomic Discovery Combined with Recipes, History and Folklore

THE TASTE OF PORTUGAL Edite Vieira

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Edite Vieira
Language: English
Publisher: Grub Street
Publication Date: 31 Jan 2013
Dimensions: 2.8 x 19.7 x 25.4 cm
Format: Hardcover
Pages: 240
Condition: NEW
Product_ID: 19AD117400

 

 

It is amazing that in these times of passion for the food from every corner of the globe, the cooking of Portugal remains unexplored by so many, especially given its vibrant flavours and simple domestic style. In this authoritative and fascinating book Edite Vieira traces the rich legacy of her country's culinary excellence from medieval through to modern times lacing it with history and anecdote and a collection of authentically delicious recipes. From simple and wholesome peasant fare to elaborate celebratory meals, ingredients include salt cod (bacalhau) in all its myriad variations, cumin and oranges are both remnants of the voyaging past, green coriander is the main flavouring herb; essentially the food is the food of a country which grows grapes, peppers, melons, quinces and apples, and few other countries have such a repertoire of pork dishes. Fresh pork is much in evidence as well as ham (presunto), pork and red pepper sausages (chouricos) and black pudding (morcela), all foods very much in present vogue.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 PORTUGUESE HOMESTYLE COOKING Ana Patuleia Ortins

 PORTUGAL: COUNTRY GUIDE (LONELY PLANET GUIDE)

 PIRI PIRI STARFISH: PORTUGAL FOUND Tessa Kiros

 THE PORTUGUESE:A MODERN HISTORY Barry Hatton

 RECIPES FROM MY PORTUGUESE KITCHEN Silva

 THE NEW PORTUGUESE TABLE David Leite, Nuno Correia