Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

THE SCIENCE AND TECHNOLOGIES OF WHISKIES Piggott

24-06-2014, 1:15
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 744.45 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4272790100
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 3   
Koniec: 24-06-2014 01:19:15

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>32461, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>20442, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>41772, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>88114, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12824, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>32461, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>20442, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>41772, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>88114, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12824

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

The Science and Technologies of Whiskies

THE SCIENCE AND TECHNOLOGIES OF WHISKIES Piggott

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: J. Piggott
Language: English
Publisher: Longman
Publication Date: Oct 1989
Dimensions: 23.4 x 15.6 x 2.8 cm
Format: Hardcover
Pages: 424
Condition: NEW
Product_ID: A5DBA44286

 

 

World-wide contributors describe the whisky process in principal industrial practices where they were sufficiently widespread to be of general rather than purely national interest in order to provide an overview of the whisky industry around the world. The chapters cover the science and technology of whiskies from materials to the finished bottle ready for delivery to the consumer. Other secions deal with the cereals in common use, the process of malting and the operations for transforming the malted or unmalted cereal grains into a fermentable extract. Fermentation, distillation, techniques of process control in the distillery, maturation, practices of blending and bottling and it is here, in the blending stage that the differences between whisky processes around the world become most apparent. The final two chapters deal with issues of economic importance to the industry - energy management and by-product treatment and disposal.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 HOW TO MAKE WHISKEY Bryan Davis

 WHISKY: TECHNOLOGY, PRODUCTION AND MARKETING