Aukcja dotyczy:
Technologie produkcji cukierniczej. Szkoła policealna, zawodowa, część 1. Podręcznik
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie &bdquocukiernik&rdquo w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych. Materiał pozwala uczniom i przyszłym pracownikom zakładów cukierniczych zdobyć aktualną wiedzę dotyczącą: &ndash znaczenia i roli żywności w żywieniu człowieka &ndash procesów zachodzących w produktach spożywczych i metod ich utrwalania &ndash opakowań żywności, ze szczególnym uwzględnieniem wyrobów cukierniczych i ciastkarskich &ndash organizacji produkcji ciastkarskiej i cukierniczej z uwzględnieniem systemu HACCP &ndash normalizacji certyfikacji w produkcji ciastkarskiej i cukierniczej &ndash charakterystyki surowców cukierniczych &ndash charakterystyki i technologii wytwarzania półproduktów ciastkarskich. W książce uwzględniono także tradycyjne i nowoczesne rozwiązania technologiczne oraz obowiązujące przepisy prawne. Liczne ilustracje, fotografie, schematy poglądowe ułatwiają zrozumienie opisanych czynności oraz przebieg produkcji i poszczególnych procesów. Podręcznik opracowano zgodnie z aktualną podstawą programową i programem nauczania. Uwzględniono standardy wymagań egzaminacyjnych potwierdzających kwalifikacje zawodowe dla zawodu &bdquocukiernik&rdquo.
Autor | Magdalena Kaźmierczak |
Oprawa | broszura |
Wydawca | Rea |
ISBN | [zasłonięte]978-83-14115-7 |
EAN | 978[zasłonięte][zasłonięte]21411 |
Ilosć stron | 304 |
Wymiary | 16,5x23,5 |
Data wydania | 2013 |
Indeks | 0Y[zasłonięte]65611 |
Zapraszam na pozostałe aukcje
Przed zakupem przedmiotu proszę o zapoznanie się z regulaminem dostępnym na stronie "O mnie".