Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia koncentratów spożywczych / Reinhercs

04-03-2012, 12:43
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 62 zł     
Użytkownik ak-piastun
numer aukcji: 2098293569
Miejscowość Zielona Góra
Wyświetleń: 9   
Koniec: 04-03-2012 12:33:47

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Antykwariat Księgarski Piastun
NUMER BIBLIOSPISU : MX2
Autor Reinhercs, Aleksander.
Tytuł Technologia koncentratów spożywczych / Aleksander Reinhercs, Antoni Świerczyński.
Adres wydawniczy Warszawa : Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, 1956.
LOKALIZACJA SYGNATURA UWAGA STATUS
 MAG KS  II 161.432  
 MAG KS  II 684.998 A  
Opis fizyczny 307, [1] s. : il. ; 21 cm.
Uwagi Bibliogr. s. 306-[308].
Dla mistrzów i techników zatrudnionych w zakładach przemysłu kawowego i środków odżywczych oraz dla uczniów techników przemysłu spożywczego i studentów wyższych uczelni odpowiednich specjalności.
Hasło dodatkowe Świerczyński, Antoni.
Nr bibliografii narodowej PB 1714/56