Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM cz.2

19-01-2012, 23:59
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Najwyzsza cena licytacji: 29.50 zł      Aktualna cena: 29.50 zł     
Użytkownik babinskai
numer aukcji: 1997684245
Miejscowość Gliwice
Kupiono sztuk: 1    Licytowało: 1    Wyświetleń: 16   
Koniec: 13-01-2012 13:59:15
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

 Przedmiotem aukcji jest podręcznik

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM cz. 2

Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej

Autor: Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka, Maria Konarzewska-Sokołowska

 

Numer dopuszczenia 11/2004

Stron 208

Wydawnictwo REA

 

 

Książka jest nowa. Podręcznik zawiera wiadomości z towaroznawstwa i wykorzystania w produkcji gastronomicznej mięsa zwierząt rzeźnych, drobiu, ryb, owoców morza i napojów. Omówiono zasady produkcji potraw jarskich i dietetycznych oraz kuchnię polską i regionalną. Ostatni rozdział poświęcony jest zasadom wprowadzenia systemu HACCP w gastronomii.

 

 

                                                       

Wszelkie pytania proszę kierować na maila: [zasłonięte]@interia.pl
lub telefonicznie (32)[zasłonięte]231 43  w godz.  9.30 - 17.00  ( pon.-pt. )



TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM cz.2