Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna z towar cz.2 WSIP 24H

20-01-2012, 0:04
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 24.50 zł     
Użytkownik ekspansa
numer aukcji: 2034754541
Miejscowość Gniezno
Wyświetleń: 5   
Koniec: 13-01-2012 09:36:53

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2009
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

WYSYŁKA 24 H

cena: 24,5 zł 

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2

Podręcznik dla technikum



ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]20286

kategoria: Przedmioty zawodowe
wydanie: 2009

autor: Krystyna Flis

Aleksandra Procner

wydawnictwo: WSIP

Opis produktu:

Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz.
W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.