Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna format AB cz 2[zasłonięte]18416

20-01-2012, 0:29
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 18 zł     
Użytkownik kolibra_pl
numer aukcji: 2006912675
Miejscowość Bielsko-Biała
Wyświetleń: 8   
Koniec: 17-01-2012 23:10:53
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA

Z OBSŁUGĄ KONSUMENTA cz.2

Podręcznik dla szkół kształcących w zawodzie Technik Żywienia i Gospodarstwa Domowego

wydanie I

 

autor: Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska

wydawnictwoFORMAT - AB

rok wydania: 2006

numer dopuszczenia: 37/2006

ISBN: 83[zasłonięte]89184-8

stan: UŻYWANA

płyta CD/DVD: NIE

 

Podręcznik jest używany w stanie dobrym "+", rogi lekko zagięte, środek jest w bardzo dobrym stanie.

Podręcznik zawiera podstawowe wiadomości o produktach spożywczych, pracowni technologicznej, oceny sensorycznej surowców i potraw, tłuszcze spożywcze, procesy technologiczne, warzywa, ziemniaki, grzyby, owoce, mleko i jego przetwory, jaja, produkty zbożowe, zupy i sosy gorące, charakterystyka mięs.

 


Chętnie udzielimy odpowiedzi na wszelkie pytania:

bielsko-[zasłonięte]@kolibra.pl

tel: 33 [zasłonięte] 65

(pon-pt 9.00-17.00, sb 9.00-13.00)


Odbiór osobisty możliwy w BIELSKU-BIAŁEJ

pl. Wojska Polskiego 14

 

 Wszystkie wystawione książki posiadamy na stanie, szybka wysyłka w 24h! 

Przy zakupie większej ilości książek, za przesyłkę płacisz tylko raz!

ZAPRASZAMY!