Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna cz 1 -KMIOŁEK

04-06-2012, 5:49
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 30 zł     
Użytkownik ksiegar
numer aukcji: 2286287944
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 7   
Koniec: 18-05-2012 09:33:27
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Technologia gastronomiczna

Część 1

ANNA KMIOŁEK


Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum i szkoły policealnej kształcących w zawodach technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz. Jest zgodny z obowiązującą podstawą programową i programem nauczania 321[10]/MEN/2009. Część 1 zawiera materiał nauczania z zakresu organizacji pracy, metod utrwalania i oceny sensorycznej żywności, a także towaroznawstwa i zastosowania w gastronomii przypraw, ziół, tłuszczów, warzyw i ziemniaków, grzybów, owoców, mleka, jaj i produktów zbożowych.

 

 

ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]21125

Numer wydania: I

Rok wydania: 2010

Format: B5-P

Oprawa: miękka