Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna 3 Łuszczki Podręcznik

20-01-2012, 0:33
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 8 zł     
Użytkownik wilczyca84
numer aukcji: 2045644683
Miejscowość Chorzów
Wyświetleń: 8   
Koniec: 18-01-2012 20:54:10
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 


Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3
Autor: Łuszczki Barbara
Wydawnictwo: WSiP
Ilość stron: 236
Stan książki: bdb, delikatne zagięcia, lekko przybrudzona okładka
Opis: W książce podano ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu i ptactwa dzikiego, a także omówiono technikę sporządzania deserów, napojów zimnych i gorących, sposoby podawania potraw dietetycznych oraz organizaowanie imprez okolicznościowych.

kliknij aby powiększyćGaleria zdjęć