Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna 2 ArensAzevedo avalonpl

27-06-2012, 15:02
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 29 zł     
Użytkownik Konarski_W
numer aukcji: 2358675521
Miejscowość Kraśnik
Wyświetleń: 9   
Koniec: 18-06-2012 10:18:14

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
Avalon prezentuje:
Avalon
o nas regulamin komentarze nasze aukcje email


Technologia gastronomiczna 2

Ulrike Arens-Azevedo - REA

Opis:

Oprawa: Miękka
Format: 20.0x27.0cm
Ilość stron: 160
Wydanie: 1
Rok wydania: 2010
ISBN: 83-7141-118-9

znajdziesz tu takie zagadnienia jak: owoce-podziało owoców, charakterystyka wartości odżywczej, receptury, mleko i produkty mleczne-zastosowanie gastronomiczne, zakup i przechowywnanie,jaja-zastosowanie, zakup, przechowywanie, receptury.



zapraszamy do naszych sklepów allegro
książki - e-avalon
zabawki - e-avalon-zabawki



sprzedawca:

PPHU Włodzimierz Konarski
Księgarnia AVALON
ul. Kościuszki 2
23-200 Kraśnik
tel.: (081)[zasłonięte]825 30

Mój stan
email: [zasłonięte]@e-avalon.pl
NIP - 715[zasłonięte]000-02
REGON - 430[zasłonięte]650
Nr konta: 41 1240 [zasłonięte] 2[zasłonięte]3951110 [zasłonięte] 230504

Avalon





#