Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI 1 PODRĘCZNIK Dłużewski N

29-06-2015, 16:30
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 12.90 zł     
Użytkownik aptusnet
numer aukcji: 5043928026
Miejscowość lębork
Wyświetleń: 7   

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2008
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Witam,

przedmiot aukcji:

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI 1

Podręcznik dla technikum


Mieczysław Dłużewski

Jadwiga Chuchlowa

Karol Krajewski

Włodzimierz Marian Kamiński

Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
2008

WYDANIE V

Oprawa: Kartonowa
Format: 16.5x23.5cm
Liczba stron: 240

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klas I technikum, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny; podstawy przetwórstwa żywności.era wyjaśnienie ogólnych pojęć występujących w technologii żywności oraz podstawowe wiadomości na temat branży spożywczej i technologii żywności. Omówiono w nim warunki pracy w zakładzie przetwórstwa spożywczego oraz zagadnienia normalizacji w Polsce i w Unii Europejskiej. Podano ogólną charakterystykę bazy surowcowej przetwórstwa spożywczego, omówiono różne rodzaje opakowań stosowanych do żywności, jej jakości, skażenia i zanieczyszczenia oraz dodatki do żywności i rodzaje produktów spożywczych.

Numer w wykazie 120/00

P O L E C A M

WYSYŁKA LISTEM ZWYKŁYM JEST NIEREJESTROWANA, WIĘC NIE PODLEGA REKLAMACJI.


Zobacz nasze pozostałe aukcje: Panelealle

Komentarze

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

darmowy panel aukcji